Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονίζει η μητέρα της πέντε χρόνια μετά από την άγρια δολοφονία της

Η άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο το 2018 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σήμερα (28/11) συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την ημέρα που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή η Ελένη Τοπαλούδη.

Δείτε επίσης: Ελένη Τοπαλούδη: Πέντε χρόνια από την γυναικοκτονία που συντάραξε την χώρα – Το χρονικό του εγκλήματος στη Ρόδο

Η μητέρα της, με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ξέσπασε για ακόμη μία φορά.

«Ελένη μου κοριτσάκι μου μικρό. Σήμερα 28/11/2023 ,συμπληρώνονται 5 χρόνια ,από την άγρια δολοφονία σου. Πέντε χρόνια βασανιστικά και εφιαλτικά. Αυτή η καταραμένη ημερομηνία μου έδωσε έναν σταυρό βαρύ και ασήκωτο.

Πώς μπορώ να τον σηκώσω; αυτόν τον Σταυρό του Μαρτυρίου; Δεν μπορώ κοριτσάκι μου όμορφο να τον αντέξω όλον αυτόν τον πόνο. Πονάει πολύ η φρικτή δολοφονία σου. Η κάθε μέρα που έρχεται είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Η απώλεια σου, μου έχει ξεσχίσει τα σωθικά. Νιώθω ότι μου κατασπάραξαν όλο μου το είναι. Μου τα αρπάξανε όλα, ό,τι είχα μέσα στην ψυχή μου. Τι είναι; όλο αυτό που περνάω Θεέ και Μάνα… ΠΑΝΑΓΙΑ;;;;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΊΊΙΙΙΙΙΙΊΙ???».

Υπενθυμίζεται πως η Ελένη Τοπαλούδη βιάστηκε και δολοφονήθηκε στις 28 Νοεμβρίου του 2018 από δύο άντρες. Οι δολοφόνοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi