Με ένταση διακόπηκε η δίκη για την υπόθεση Γραικού

δίκη Γραικού

Στο τέλος της σημερινής εκδίκασης αυξήθηκε η ένταση

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της δίκης στην υπόθεση του Δημήτρη Γραικού. Η εκδίκασή της, θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη (16/9/2020).

Υπόθεση Γραικού: Μετά την κατάθεση του γιου του θύματος, κατέθεσε εκ νέου ο αστυνομικός που είχε καταθέσει και κατά την πρώτη μέρα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε καταγγελίες που υπήρχαν εις βάρος του κατηγορουμένου για επιδοτήσεις και τη χορήγηση πιστοποιητικών για τα ζώα.

Οταν βρέθηκε το όχημα του Γραικού, σύμφωνα με τον αστυνομικό, ο κατηγορούμενος είπε: “Εντάξει παιδιά σας, είπα ψέματα. Συνεννοήθηκα με τον Γραικό να του κρύψω το αμάξι κι αυτός να φύγει στα Σκόπια“.

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο δικηγόρος της οικογένειας Γραικού, Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος σημείωσε πως αν δε βρίσκονταν το πτώμα θα έμενε η «ρετσινιά» στο θύμα πως έφυγε και παράτησε την οικογένεια.

Επειτα, στο ειδώλιο ανέβηκε η κόρη του Δημήτρη Γραικού, η οποία ανέφερε:

«Είχα ακούσει για τον κατηγορούμενο από τον πατέρα μου. Ξεκίνησαν να συνεργάζονται από τον Σεπτέμβριο εκείνου του έτους. Οπτικά τον είδα στην τηλεόραση τον κατηγορούμενο. Ημουν σίγουρη ότι ο πατέρας μου δεν είχε φύγει…».

Επειτα κατέθεσε ο Νίκος Γραικός, ο αδερφός του θύματος: «Τον γνώριζα τον κατηγορούμενο. Με τις δουλειές του αδερφού μου δεν είχα σχέση. Ούτε ήξερα για τις οικονομικές συναλλαγές του. Ψάχναμε τρία χρόνια στα κανάλια. Ρωτούσα τον κατηγορούμενο που είναι ο αδερφός μου και μου έλεγε δεν ξέρω».

Ενταση υπήρξε ανάμεσα στον δικηγόρο του κατηγορουμένου και την οικογένεια Γραικού, αρχικά με τον αδελφό του κι έπειτα με τον γιο του θύματος.

Οι φίλοι του, ωστόσο, τον συγκράτησαν και στη συνέχεια βγήκε έξω από την αίθουσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *