Εντοπίστηκε ο 14χρονος που είχε εξαφανιστεί από το Νέο Ηράκλειο

Εντοπίστηκε πριν από λίγο ο 14χρονος που είχε εξαφανιστεί από το Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Συγκεκριμένα, ο 14χρονος από το Νέο Ηράκλειο εντοπίστηκε από ευαισθητοποιημένους πολίτες που τον αναγνώρισαν και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στις αρχές για την εξαφάνιση 14χρονου από την Αττική

H ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

“Η περιπέτεια του Δημήτρη Σ. 14 ετών, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο ανήλικος βρέθηκε από ευαισθητοποιημένους πολίτες όπου αναγνώρισαν τον ανήλικο. Ο Δημήτρης Σ. είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στην οικογένεια του.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Δημήτρη Σ. και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης  Νέα Σμύρνη: Ενας τραυματίας μετά από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/”.