Επίθεση με βιτριόλι: “Είναι εξοργισμένη η Ιωάννα” λέει ο δικηγόρος της

Κατά την απολογία της η 36χρονη που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 35χρονη Ιωάννας, 11 μήνες πριν, ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε μεταμέλεια για τα όσα έκανε.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” μιλώντας για ένα καλογραμμένο κείμενο από άλλους σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι.

“Δεν πείθει κανέναν η απολογία της”, επεσήμανε ο κ. Λύτρας.

“Στις σοβαρές ερωτήσεις που έκανε η ανακρίτρια δεν πήρε καμία απάντηση, όπως από πού πήρε το βιτριόλι. Από τη στιγμή που δεν έδωσε αυτήν την απάντηση, προφανώς υπάρχει συνεργός. Διαφορετικά θα έλεγε ότι το πήρε πχ από το ίντερνετ” πρόσθεσε ο δικηγόρος και συνέχισε λέγοντας  “Επίσης, αυτό που περίμενε η Ιωάννα και την έχει εξοργίσει, ήταν η απάντηση για το λόγο της επίθεσης. Δεν είναι απάντηση “για κάποιο προσωπικό θέμα που είχαμε”.

Ο κ. Λύτρας κατέστησε σαφές μάλιστα, ότι η ομολογία της κατηγορούμενης έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις πράξεις της. “Στόχος της κατηγορούμενης είναι να καταδικαστεί για βαριά σκοπούμενη βλάβη και όχι για απόπειρα ανθρωποκτονίας” σημείωσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *