Επίθεση με βιτριόλι: Την επόμενη Πέμπτη (14/10) η κατάθεση της κατηγορούμενης

Επίθεση με βιτριόλι: Διακόπηκε το δικαστήριο για την επίθεση με βιτριόλι, με την κατηγορούμενη να είναι απούσα και αναμένεται να καταθέσει την επόμενη Πέμπτη.

Με το εδώλιο κενό, καθώς η 37χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι δεν ζήτησε να μεταχθεί σήμερα στο ΜΟΔ, η διαδικασία σήμερα προχώρησε με τις τελευταίες καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας καθώς και των δύο μαρτύρων υπεράσπισης.

Πλέον, η διαδικασία περνά στην τελική φάση της με την απολογία της κατηγορούμενης, Έφης Κακαράντζουλα η οποία ορίστηκε για την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο δικαστήριο λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Νίκο Αλεξανδρή και τους γονείς της.

Λύτρας: Η Ιωάννα έζησε από τύχη

Δηλώσεις έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκανε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, εξερχόμενος από το δικαστήριο.

«Στη σημερινή δικάσιμο εξετάστηκαν δύο μάρτυρες. Ο ψυχίατρος που παρακολουθεί την Ιωάννα, ο οποίος είπε πράγματα που αφορούν την ψυχολογία της και το τι συνέβη σε αυτό το κορίτσι μετά την επίθεση και η κυρία Αννίτα Ναθαναήλ που είναι φίλη της κι αναφέρθηκε σε περιστατικά που γνωρίζει από τις επισκέψεις σε γιατρούς του εξωτερικού. Συγκεκριμένα όλοι οι γιατροί της είπαν πως το βιτριόλι σκοτώνει και η Ιωάννα έζησε από τύχη. Τελείωσε και το στάδιο της ανάγνωσης των εγγράφων», ανέφερε ο κ. Λύτρας.

Και πρόσθεσε: «Προσκομίσαμε τα απαραίτητα, για το τι κάνει το βιτριόλι. Με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο το βλέπει ο καθένας. Το βιτριόλι σκοτώνει, είναι στις εκρηκτικές ύλες, και δεν μπορώ να ακούω για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης βλάβης. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πεθάνει από επιθέσεις με βιτριόλι. Προσκομίσαμε στοιχεία για αυτό».

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο άνδρας που πυροβόλησε εναντίον του συντρόφου της πρώην νύφης του

Για την απουσία της Έφης Κακαράντζουλα από δικαστήριο υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να κρίνω την κατηγορούμενη για τη μη παρουσία της. Μπορεί να πληροφορήθηκε ότι θα ήταν σύντομη η διαδικασία και να μην ήθελε να απολογηθεί σήμερα. Θα περιμένουμε να δούμε αν στην επόμενη δικάσιμο θα προσέλθει να απολογηθεί. Ήρθε μια ξαδέρφη της κατηγορουμένης, η οποία δεν είχε γνώση για τίποτα πέραν του ότι κάποια στιγμή της έκανε εντύπωση που η κατηγορουμένη θεωρούσε φρικτό ότι κάποιος πήγε να σκοτώσει την Ιωάννα, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αυτή. Αυτό είναι τροφή για σκέψη, για να αντιληφθούμε για τι άνθρωπο μιλάμε».

Πηγή: newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *