Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στον Αλιμο (ΦΩΤΟ)

ΝΔ

Τα ξημερώματα της Κυριακής

Ομάδα αγνώστων πραγματοποίησε επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στον Άλιμο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σε ανάρτηση τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν πως «αφορμή στάθηκε το καθεστώς Μητσοτάκη και όλα τα μέτρα που έχει υποβάλει και εξαναγκάσει στους πολίτες».

Μάλιστα οι δράστες ανάρτησαν και φωτογραφίες από την επίθεση.

«Τα ξημερώματα 7 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στα γραφεία της ΝΔ-ΟΝΝΕΔ στον Άλιμο. Αφορμή στάθηκε το καθεστώς Μητσοτάκη και όλα τα μέτρα που έχει υποβάλει και εξαναγκάσει στους πολίτες. Οι καταστάσεις αυτές έχουν οδηγήσει πολλές οικογένειες σε εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης που προϊδεάζουν μία καινούργια οικονομική κρίση που θα γίνει πιο αισθητή μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Παρόλα αυτά τα κονδύλια περιορίζονται στη στήριξη της ΕΛ.ΑΣ. χωρίς καμία ιδιαίτερη οικονομική στήριξη για την καταπολέμηση του COVID-19. Ακόμα ένας λόγος αποτελεί ο ριζικός επαναπροσδιορισμός και η ολοκληρωτική αλλαγή του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος εν μέσω πανδημίας καθώς και η ένταξη της αστυνομίας στις σχολές . Με αυτό τον τρόπο στερείται η μόρφωση από αμέτρητους μαθητές στοχεύοντας στην ενίσχυση της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Τέλος είναι μία πράξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Δ. Κουφοντίνα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *