Επίθεση στην Ερμού: Σε σταθερή αλλά βαριά κατάσταση στη ΜΕΘ η 22χρονη που μαχαιρώθηκε

κρούσματα κορονοϊός εμβόλιο

Απολογείται την Τρίτη ο Ιρακινός

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” συνεχίζει να νοσηλεύεται η 22χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού από Ιρακινό.

Η ίδια δεν είναι διασωληνωμένη, βρίσκεται εκτός κινδύνου, ωστόσο τα τραύματά της από το μαχαίρι είναι σοβαρά.

Η νεαρή κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χθες, καθώς υπέστη ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Μάλιστα, όπως εκτιμούν οι γιατροί, εκείνο που την έσωσε, ήταν το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη της και έτσι το μαχαίρι, με το οποίο της επιτέθηκε ο Ιρακινός, την βρήκε στην άκρη και δεν πήγε προς τη μεριά της καρδιάς.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή οι πέντε από τους 32 που απολογήθηκαν σήμερα

Δείτε επίσης: Επίθεση στην Ερμού: Παραμένει στη ΜΕΘ η 22χρονη που μαχαιρώθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την πλευρά του ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, υποστήριξε στις αρχές ότι «η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω».

Να σημειωθεί πως ο Ιρακινός που επιτέθηκε άγρια με μαχαίρι στην 22χρονη γυναίκα στην Ερμού, αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Σήμερα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε συνδυασμό με την κατοχή και χρήση όπλου, ενώ ο ίδιος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

Πηγή: newsit.gr