Εξάρχεια: «Είδα έναν ξαπλωμένο στην πολυκατοικία που είπε πως είναι ξάδελφός του», αποκαλύπτει γείτονας του 50χρονου

αστυνομικός ξυλοδαρμός

Δεν είναι σε θέση να καταθέσει ο συγκάτοικός του

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του 50χρονου  σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, καθώς ο 48χρονος συγκάτοικός του, που βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, αδυνατεί να καταθέσει.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το θύμα ήταν ένας μουσικός που ζούσε στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη εδώ και χρόνια και μάλιστα ήταν ιδιοκτήτης δύο διαμερισμάτων στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Στο μπάνιο του μοιραίου διαμερίσματος βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένα σφυρί, ενώ η αστυνομία προσήγαγε έναν 48χρονο που, ωστόσο, βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ και δεν μπορεί να καταθέσει.

Δείτε επίσης: Θρίλερ με νεκρό άντρα σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια – Κρατείται ο συγκάτοικός του

Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα ήταν ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, όπου εντοπίστηκε νεκρός, ενώ νοίκιαζε ακόμα ένα διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία σε έναν λιμενικό, ο οποίος σοκαρίστηκε μόλις έμαθε για τη δολοφονία.

Διαβάστε επίσης  Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης στάβλου που κατηγορείται ότι θώπευσε μαθήτριες - «Επιανε μόνο τα κορίτσια» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 48χρονος που κρατείται από τις Αρχές φιλοξενούνταν από τον άτυχο μουσικό.

Γείτονας του θύματος, που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή, μίλησε στο newsit.gr λέγοντας πως: «Είδα έναν άνθρωπο γύρω στις 3 το μεσημέρι έξω στην πολυκατοικία. Ήταν ξαπλωμένος και είπε ότι είναι ξάδερφος του. Ήταν σαν να κοιμόταν, σαν να ήταν νεκρός. Μου είπε “Είμαι ξάδερφος του Νίκου”».

Ωστόσο, ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει τι ακολούθησε.

Ο καταστηματάρχης σημείωσε πως το θύμα «γυρνούσε συνήθως γύρω στις 5 από την βιβλιοθήκη όπου πήγαινε με το ποδήλατο του και διάβαζε. Ήταν πολύ έξυπνος. Ζούσε πολύ λιτά, σαν πουλάκι».

Πηγή: newsit.gr