Εξελίξεις στην εξαφάνιση της 7χρονης στο Παγκράτι

Και μάλιστα ραγδαίες

Και μάλιστα ραγδαίες

Ραγδαίες εξελίξεις επέρχονται στην εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι Αττικής.

Συγκεκριμένα, οι αρχές βλέπουν κενά στα λεγόμενα του πατέρα της μικρής, που εξαφανίστηκε από τα Πατήσια λίγο πριν τα περασμένα Χριστούγεννα.

Ο πατέρας της 7χρονης οδηγήθηκε ξανά στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά για την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο μία μέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής και ξανά μετά από τρεις μέρες.

Στο “μικροσκόπιο” έχει μπει και δήλωση που έκανε ο ίδιος την περασμένη Παρασκευή, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο οποίος υποστήριξε πως τον είχαν πλησιάσει δύο φορές ΜΚΟ και του ζήτησαν να δώσει το παιδί για υιοθεσία.

Επίσης, πειστικές απαντήσεις δεν έχουν δοθεί από τον πατέρα στο ερώτημα γιατί είχε πάει στη Γαλλία λίγους μήνες πριν από την εξαφάνιση της μικρής. Επιπλέον δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την ταυτότητα των ανθρώπων με τους οποίους επικοινωνούσε στο αεροδρόμιο και στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης
Ιπποκράτειο: Κανένας θάνατος γιατρού από κορονοϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν διαπιστώσει κενά στις καταθέσεις του πατέρα.

Για τον λόγο αυτό κρίθηκε απαραίτητη η επανεξέτασή του με συμπληρωματική κατάθεση. Ωστόσο, φαίνεται ότι μέχρι στιγμής οι απαντήσεις εξακολουθούν να είναι ανεπαρκείς. Ήδη, πάντως, έχει κινηθεί η διαδικασία συνδρομής των γαλλικών αρχών στις έρευνες ώστε να διαπιστωθούν οι κάτοχοι των γαλλικών τηλεφωνικών αριθμών με τους οποίους επικοινωνούσε ο πατέρας της Βαλεντίν στο αεροδρόμιο.