Φρίκη στο Κορωπί: Εδερναν και έβριζαν 14χρονο επί τρία χρόνια – Χειροπέδες σε 15χρονο

δάσκαλο αγγλικών κατηγορίες Χανιά κατηγορίες

Ο συλληφθείς είχε αναγκάσει δεύτερο παθόντα να κάνει ναρκωτικά χωρίς τη θέλησή του

“Κόλαση” έκαναν επί τρία ολόκληρα χρόνια τη ζωή ενός 14χρονου, δύο ανήλικοι στο Κορωπί, κακοποιώντας τον σωματικά και ψυχικά.

Σύμφωνα με την προανακριτική διαδικασία, 15χρονος μαζί με άλλον έναν 16χρονο μαθητή προέβαιναν τα τελευταία τρία χρόνια σε συστηματικό εκφοβισμό του 14χρονου μέσω εξυβρίσεων, απειλών και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών εντός και εκτός σχολικού περιβάλλοντος.

Οι αστυνομικοί, παράλληλα, εντόπισαν και το δεύτερο μαθητή που εμπλέκεται στο συμβάν, ο οποίος προσήχθη και εξετάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη την Δευτέρα το πρωί κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, όταν ένας από τος κατηγορούμενους για ακόμη μία φορά έβρισε και ξυλοκόπησε τον 14χρονο.

Διαβάστε επίσης  Πέλλα: 43χρονος είχε πάνω από 600 λίτρα λάδι αμφιβόλου ποιότητας

Έτσι έγινε καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ η οποία μετέβη στο σημείο και συνέλαβε τον 15χρονο, ενώ λίγες ώρες αργότερα, στο τμήμα προσήλθε και ένας ακόμη συμμαθητή του.

Ο 15χρονος, λίγες ώρες πριν συλληφθεί, είχε προσεγγίσει από κοινού με συνομήλικο του, έτερο ανήλικο παθόντα που ανέμενε σε στάση λεωφορείου και υπό την απειλή μαχαιριού τον οδήγησαν σε παρακείμενο σημείο και βιαιοπράγησαν εναντίον του με σκοπό να τον εξαναγκάσουν να κάνει χρήση κάνναβης.

Πηγή: megatv.com