Γκάζι: Πήρε εξιτήριο ο 29χρονος Κρητικός θύμα του πιστολέρο

Γκάζι πυροβολισμοί

Τα νεότερα για την υγεία του αδελφού και του φίλου του

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 29χρονο από τα Μάλια που δέχθηκε σφαίρα από τον 37χρονο πιστολέρο στο Γκάζι, το περασμένου Σαββάτου 16/12.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο 29χρονος Γιάννης, αδελφός του 34χρονου Δημήτρη που τραυματίστηκε σοβαρά, έλαβε το απόγευμα της Τετάρτης (20/12) εξιτήριο, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει εμφανίσει σημαντική βελτίωση. Ο 29χρονος θα παραμείνει για μερικά 24ωρα στην Αθήνα και έπειτα θα επιστρέψει στον τόπο του, τα Μάλια.

Σε καλή κατάσταση ο 28χρονος Φραγκίσκος

Όσον αφορά στον 28χρονο φίλο του, τον Φραγκίσκο, που δέχθηκε και εκείνος πυρά από τον άφαντο ως τώρα «πιστολέρο», θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύεται, καθώς, όπως σημειώνει πρόσωπο από το στενό συγγενικό του περιβάλλον, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε νέα χειρουργική επέμβαση στη γνάθο.

Πάντως, σύμφωνα με το πρόσωπο με το οποίο επικοινώνησε το ekriti.gr, ο 28χρονος Φραγκίσκος περπατάει και μιλάει κανονικά και προσπαθεί και εκείνος να συνέλθει από το σοκ.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη οδηγού χωρίς δίπλωμα που εμβόλισε περιπολικό για να μην του γίνει έλεγχος

Σε σοβαρή κατάσταση ο 34χρονος που πυροβόλησαν στο κεφάλι

Να σημειωθεί ότι σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 34χρονος Δημήτρης, ωστόσο και εκείνου η υγεία έχει εμφανίσει σημάδια βελτίωσης έπειτα από τη δεύτερη πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να του αφαιρεθεί η σφαίρα από το κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν σταδιακά τη διαδικασία αφύπνισής του, προκειμένου να δουν πώς αντιδρά ο οργανισμός του.

Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI