Γκάζι: Σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή που έπεσαν οι πυροβολισμοί κατά των Κρητικών (σκληρές εικόνες)

Γκάζι πυροβολισμοί

Τα θύματα δέχθηκαν σφαίρες στο πρόσωπο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα ανατριχιαστικό βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από κλαμπ στο Γκάζι.

Σύμφωνα με το @alert_news.gr, το οπτικό υλικό που έχει διάρκεια 41 δευτερόλεπτα, δείχνει ότι το περιστατικό διαδραματίζεται στις 6:59 χθες το πρωί.

Στο βίντεο από το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς, αρχικά φαίνεται η παρέα των Κρητικών να είναι έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και να τους πλησιάζουν δύο άτομα, τα οποία έχουν κατέβει από το ανθρακί Range Rover.

Δείτε επίσης: Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Ψάχνουν τον πιστολέρο σε μπράβους της νύχτας

Εκτός από την παρέα των Κρητικών και τους δύο άλλους άντρες, υπάρχουν σταματημένα αυτοκίνητα αλλά και κόσμος που κινείται στην οδό Ιάκχου. Οι δυο δράστες φτάνουν σε μια παρέα 7 ατόμων, φαίνεται ότι συνομιλούν και στην συνέχεια απομακρύνονται με τα τρία θύματά τους.

Διαβάστε επίσης  Βραυρώνα: Στην ανακρίτρια το ζευγάρι για το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια - Τι θα ισχυριστούν

Ξαφνικά ξεκινάει ο καβγάς και τότε ο ένας από τους δύο δράστες βγάζει το όπλο και πυροβολεί 4 φορές εναντίον των τριών Κρητικών!

Στη συνέχεια, με αργά βήματα κατευθύνονται προς το όχημά τους και φεύγουν.

@alert_news.gr το βίντεο με τον δράστη που πυροβόλησε τα τρία θύματα στο Γκάζι #γκαζι #πυροβολισμοι #πυροβολισμοι_γκαζι #οπλο #gkazi #gazi #pirovolismos #astynomia #αστυνομια #κρητικοι_πυροβολισμοι #τραυματιας #ανθρωποκτονια ♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) – SoLaTiDo