Γλυφάδα: H πρώτη κοινή δήλωση της οικογένειας Καρνέση – “Σεβασμός στο πένθος που βιώνουμε”

Γλυφάδα μακελειό πυροβολισμοί

Εκφράζει το ευχαριστώ σε όσους της συμπαραστέκονται

Ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση εξέδωσαν την πρώτη τους κοινή δήλωση μετά και το μακελειό στην ναυτιλιακή τους εταιρεία στην Γλυφάδα.

Στην Γλυφάδα έπεσαν νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου η αδερφή τους Μαρία, ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής τους εταιρείας και γαμπρός τους και ένας καπετάνιος που εργαζόταν στο λογιστήριο.

Στην δήλωση τα δύο αδέλφια της εφοπλιστικής οικογένειας αφού εκφράζουν το ευχαριστώ σε όσους τους συμπαραστέκονται, στη συνέχεια ζητούν «σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε».

Aναλυτικά η δήλωση τους

“Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης  Νέα Σμύρνη: Ενας τραυματίας μετά από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται. Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε.

Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας. Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.

Σπύρος Καρνέσης – Δέσποινα Καρνέση”.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi