Γλυφάδα: Στο σημείο της τραγωδίας η Δέσποινα Καρνέση που γλίτωσε από τον Αιγύπτιο

Γλυφάδα τραγωδία

Προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί

Στο σημείο του μακελειού στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα μετέβη η Δέσποινα Καρνέση, που γλίτωσε από τα χέρια του Αιγύπτιου, αλλά έχασε την αδελφή και τον σύζυγό της.

Η εκτέλεση της εφοπλίστριας Μαρίας Καρνέση, του γαμπρού της Αντώνη Βλασσάκη και του καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη από τον 70χρονο Αιγύπτιο που είχαν δίπλα τους για σχεδόν 40 χρόνια και που σκόρπισε τον θάνατο και τον τρόμο με το μακελειό στην εταιρία European Product Carriers Ltd, στη Γλυφάδα, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.




Ο υπήκοος Αιγύπτου που εισήλθε από τον υπόγειο χώρο του πάρκινγκ στα γραφεία της εταιρίας, κατάφερε να ανέβει στους παραπάνω ορόφους και να στερήσει τη ζωή τριών ανθρώπων. O Μπουράι Αντελ Αριστείδης ή Άρης όπως τον αποκαλούσαν όλοι όσοι τον γνώριζαν δούλευε για 36 χρόνια στο πλευρό της οικογένειας Καρνέση.

Διαβάστε επίσης  Επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης στη Νομική Σχολή (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε επίσης: Γλυφάδα: «Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω», είπε ο Αιγύπτιος – Πως γλίτωσε η συνιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής

Μάλιστα είχε βαφτιστεί χριστιανός για αυτό και πήρε το όνομα Αριστείδης. Μάλιστα βαφτίστηκε από μέλος της οικογένειας Καρνέση και συγκεκριμένα από την μητέρα της Μαρίας που δολοφονήθηκε και των αδερφών της Δέσποινα και Σπύρο.

Τραγική φιγούρα η Δέσποινα Καρνέση η οποία έχασε αδερφή και άνδρα από τα πυρά του 76χρονου Αιγύπτιου. Αν και οι πληροφορίες λένε ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ήταν σε σοκ στην συνέχεια επέστρεψε έξω από τα γραφεία της εταιρείας της.

Συντετριμμένη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Δίπλα της συγγενείς και υπάλληλοι της εταιρείας οι οποίοι προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο.

Πηγή: newsit.gr