Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν αφαίρεσαν τη λέξη “σύζυγος” από το μνήμα της

Γλυκά Νερά

Ερχονται εξελίξεις στην υπόθεση

Οι γονείς της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από το σύζυγο της στα Γλυκά Νερά έχουν σβήσει το όνομα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου όχι μόνο από τη ζωή της, αλλά και από το μνήμα της 20χρονης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, στο μνήμα της Καρολάιν δεν υπάρχει, πλέον, η λέξη “σύζυγος”. Oι γονείς της 20χρονης αποφάσισαν να αλλάξουν την επιγραφή στο μνήμα της Καρολάιν στην Αλόννησο, σβήνοντας τη λέξη «σύζυγος», μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το μνημόσυνο της 20χρονης, ο σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου και ομολόγησε τον φόνο.

Πλέον στο μνήμα της Καρολάιν, γράφει μόνο «στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη». Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του καναλιού, στην Αλόννησο, τον τόπο που μεγαλώνει η κόρη της Καρολάιν, αφού την προσωρινή επιμέλεια έχει η οικογένειά της, βρίσκεται αυτή την περίοδο και η οικογένεια του πιλότου η οποία έχει το δικαίωμα να επισκέπτεται το παιδάκι 5 φορές το μήνα.

Έρχονται εξελίξεις στην υπόθεση

Έρχονται εξελίξεις για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Έχουν περάσει 127 ημέρες από το ξημέρωμα της Τρίτης 11 Μαΐου, όταν ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφονούσε την 20χρονη σύζυγό του και μητέρα της ενός έτους κορούλας τους μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ενώ, 90 μέρες έχουν παρέλθει από την ομολογία του 33χρονου πιλότου ότι αυτός δολοφόνησε τη σύζυγο του, τον σκύλο τους, χρησιμοποιώντας ακόμη και το παιδί τους για να δημιουργήσει ένα σκηνικό ληστείας και δολοφονίας της Καρολάιν.

Οι Αρχές φαίνεται ότι έχουν συνθέσει το παζλ της υπόθεσης και οι τελευταίες αλλά πολύ κρίσιμες ψηφίδες θα τοποθετηθούν όταν έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα από τις εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης από την άρση τραπεζικού και τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και από την κάμερα ασφαλείας, καθώς θα φανεί τι ώρα ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης, στοιχείο με ιδιαίτερη βαρύτητα για το θέμα της προμελέτης του εγκλήματος.

Μετά την ομολογία της γυναικοκτονίας από τον Αναγνωστόπουλο ξεκίνησε –και συνεχίζεται ακόμα- μια μακρά συζήτηση για τη συμμετοχή και δεύτερου ατόμου στη δολοφονία ή στην προσπάθεια για σκηνοθεσία του σκηνικού ληστείας μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *