Γνωστός Ρώσος youtuber ο φαρσέρ που ειδοποίησε για βόμβα στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και σε έξι νοσοκομεία

Γνωστός Ρώσος youtuber αποδείχθηκε πως είναι ο φαρσέρ που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, για τα email που έστειλε για βόμβα στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, αλλά και σε έξι νοσοκομεία της Αθήνας.

Σε βάρος του 41χρονου φαρσέρ σχηματίστηκε δικογραφία για τρομοκρατικές πράξεις, διασπορά ψευδών ειδήσεων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας κατά συρροή, διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και απόπειρα παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Ο φαρσέρ θεωρείται γνωστός μέσα από τα πέντε κανάλια που έχει δημιουργήσει στο YouTube.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο φαρσέρ που ειδοποίησε για βόμβα στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και σε έξι νοσοκομεία

Μεγάλωσε με τη μητέρα, τη γιαγιά και τον πατριό του, ενώ από νωρίς έδειξε την αγάπη του στα κομπιούτερ, γι αυτό και τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισε να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο, επιλέγοντας την ειδικότητα του προγραμματιστή.

Πριν δημιουργήσει τα δικά του κανάλια στο YouTube, προσπάθησε να τραβήξει το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου ανεβάζοντας μια σειρά από χιουμοριστικά βίντεο, τα οποία είχαν χιλιάδες προβολές. Μέσα από τα βίντεο αυτά έκανε κυρίως κριτική για διάφορα γεγονότα, ενώ ασχολούνταν και με την μαγειρική. Μέσα από την διαδικασία αυτή ο 41χρονος κατάφερε να πάρει πάνω από 50 με 60 κιλά με τους διαδικτυακούς του φίλους να αυξάνονται συνεχώς. Όταν όμως αποφάσισε να ακολουθήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής άρχισαν αν τον εγκαταλείπουν. Επίσης έχει ασχοληθεί με τις μεταγλωττίσεις για διάφορα βίντεο, σειρές, κινούμενα σχέδια.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία στο Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον 50χρονο

Συνολικά, ο blogger έχει 5 κανάλια στο Youtube και 1 κανάλι gaming. Πολλά από τα βίντεο έχουν γυριστεί μέσα στο σπίτι όπου ζει με τους δικούς του στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Ο 41χρονος είναι πατέρας δυο κοριτσιών από δυο μακροχρόνιες σχέσεις που είχε στο παρελθόν ενώ στην Ελλάδα ζει από το 2020.