Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τα μηνύματα του ζευγαριού δύο μέρες πριν τη δολοφονία

Την πίεζε να ξανασκεφτεί το διαζύγιο

Πιέσεις μέσω μηνυμάτων στη 43χρονη ασκούσε δύο μέρες πριν την δολοφονήσει ο 55χρονος από την Καβάλα.

Από τις απαντήσεις του θύματος φαίνεται πως η πίεση που ασκούσε δεν είχε αποτέλεσμα. Oπως λένε άνθρωποι που γνώριζαν το ζευγάρι, εκείνος πάντα της μιλούσε με μια υποκριτική γλυκύτητα και αβρότητα, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «μωρό μου», «αγάπη μου» και «ψυχή μου», ωστόσο το θύμα γνώριζε καλά πως όλα αυτά δεν ήταν τίποτα παραπάνω παρά μία ακόμα «παράσταση» και μοχλός πίεσης για να περάσει το δικό του.

Τον διάλογο που αντάλλαξαν μέσω γραπτών μηνυμάτων στα κινητά τους τηλέφωνα αποκαλύπτει η Realnews. Eνα 48ωρο πριν από το έγκλημα, ο δράστης ρωτούσε την άτυχη σύζυγό του αν μετάνιωσε για το διαζύγιο. «Πώς είσαι σήμερα, μωρό μου; Μήπως το ξανασκέφτηκες για το διαζύγιο; Θέλω να πιστεύω ότι μετάνιωσες, ότι άλλαξες γνώμη και πως δεν θες να χωρίσουμε». Από την πλευρά της η γυναίκα του απαντούσε: «Σε παρακαλώ μη μου στέλνεις τέτοια μηνύματα. Την απόφασή μου την έχω πάρει και δεν αλλάζει. Σε παρακαλώ, προχώρησε τη διαδικασία με τη δικηγόρο σου».

Oπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, το ραντεβού του δράστη με τη δικηγόρο του ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή 6 Μαΐου, την επόμενη ημέρα της δολοφονίας. Είναι το στοιχείο αυτό που φέρεται να ενισχύει τη νομική άποψη ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο. Τα μηνύματα που έστειλε ο 55χρονος ήταν ουσιαστικά και η τελευταία ευκαιρία που έδινε στη σύζυγό του πριν τη δολοφονήσει με τα ίδια του τα χέρια μέσα στο φαρμακείο της.

Διαβάστε επίσης  7 Top προορισμοί Resort Hotels στη Βόρεια Ελλάδα

Πηγή: enikos.gr