Η ομολογία του πατέρα της μικρής Βαλεντίν

paidi valentin

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν, καθώς η 7χρονη εντοπίστηκε στη Γαλλία και είναι καλά στην υγεία της. Εντοπίστηκε από τις τοπικές αρχές έπειτα από συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία. Ο πατέρας της Βαλεντίν “έσπασε” τελικά και κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας ανάκρισης, ομολόγησε πως γνώριζε ότι η κόρη του βρίσκεται […]

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν, καθώς η 7χρονη εντοπίστηκε στη Γαλλία και είναι καλά στην υγεία της. Εντοπίστηκε από τις τοπικές αρχές έπειτα από συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

Ο πατέρας της Βαλεντίν “έσπασε” τελικά και κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας ανάκρισης, ομολόγησε πως γνώριζε ότι η κόρη του βρίσκεται στη Γαλλία. Υποστήριξε ότι την παρέλαβε από την Αθήνα μια συγγενής της μητέρας της 7χρονης η οποία ζούσε στη χώρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, ήρθε στην Αθήνα με πλαστά έγγραφα και επίσης με πλαστά έγγραφα πήρε το κορίτσι στο Παρίσι όπου διέμενε, για μια καλύτερη ζωή.

Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: Ανακοινώθηκαν πιο αυστηρά μέτρα στη Γαλλία

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είχε σκοπό να ακολουθήσει και ο Αμπελκά (ο πατέρας της 7χρονης) και είχε προμηθευτεί γι αυτόν τον σκοπό πλαστά στοιχεία και εισιτήριο.

Οι ελληνικές Αρχές τον πρόλαβαν λίγο πριν διαφύγει για να βρει την κόρη του στη Γαλλία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε βιντεοκλήση με την συγγενή του παιδιού στο Παρίσι, διαπίστωσαν ότι η Βαλεντίν είναι καλά και ενημέρωσαν σχετικά τις γαλλικές αρχές για να μεταβούν στην οικία και να παραλάβουν το κορίτσι.

Πηγή: anikolouli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *