Ιεράπετρα: Στο νοσοκομείο παιδί 2,5 ετών λόγω παραμέλησης από τους γονείς του

Σοκ προκάλεσε την Παρασκευή (03/12) στην Ιεράπετρα η μεταφορά παιδιού 2,5 ετών στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου μετά από παραμέληση από την οικογένεια του.

Ιεράπετρα: Η εντολή δόθηκε από τον Εισαγγελέα, με την επιμέλεια να αφαιρείται προσωρινά από τους γονείς του και να δίδεται σε κοινωνική δομή-ίδρυμα του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μικρό, ηλικίας 6 μηνών, αδερφάκι τού εν λόγω παιδιού ήδη βρίσκεται στην ίδια δομή, αφού προ ημερών αυτό είχε μείνει για πολλές ώρες νοσηλευόμενο μόνο του στο ΠΑΓΝΗ, με αποτέλεσμα το νοσηλευτικό προσωπικό εκεί να κινητοποιηθεί και να εκκινήσουν οι διαδικασίες για να μεταφερθεί το παιδί στη δομή.

Ακολούθησε έρευνα από την κοινωνική λειτουργό του Δήμου Ιεράπετρας, που διεπίστωσε ότι και το άλλο παιδί της οικογένειας ζούσε παραμελημένο και όχι σε ασφαλές και κατάλληλο περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης
Πρώην παίκτρια της «Φάρμας» στο νοσοκομείο με κρίση εγκεφαλικού

Το 2,5 ετών παιδί παραμένει στην Παιδιατρική κλινική, υπό συνεχή αστυνομική παρακολούθηση, προκειμένου να τού γίνουν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να μεταφερθεί στη συνέχεια στη δομή στο Ηράκλειο.

Πηγή: anatolh.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *