Ιλιον: Αφαντος ο 17χρονος Αλβανός που είχε την ιδέα να βιντεοσκοπούν τους βιασμούς του 15χρονου

σπίτι Ιλιον

Έχει διαφύγει εκτός Ελλάδας

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν χθες (27/12) ακόμη δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό του 15χρονου στο Ιλιον, με τους ανήλικους που έχουν πάρει τον δρόμο της φυλακής να φτάνουν τώρα τους πέντε.

Τις επόμενες ώρες, αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για τον ανήλικο ο οποίος εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία ενώ εξαφανισμένος παραμένει ο τελευταίος από τους μαθητές που έχει κατονομάσει ο 15χρονος ως βιαστή του.

Πρόκειται για έναν 17χρονο Αλβανό ο οποίος φέρεται να είχε την ιδέα οι νεαροί να καταγράψουν με τα κινητά τους βιασμούς και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαφύγει εκτός Ελλάδας.

Οι αστυνομικοί των Ανηλίκων εξετάζουν, παράλληλα, και τον ρόλο τεσσάρων κοριτσιών. Στην κατάθεσή του, ο 15χρονος έχει αναφέρει πως οι τρεις 15χρονες και η 14χρονη δεν είχαν συγκεκριμένο ρόλο αλλά φέρονται να ήταν μπροστά στις κακοποιήσεις.

Για αυτό το λόγο αναμένεται να εξεταστούν καθώς δεν φαίνεται να έκαναν τίποτα προκειμένου να αποτρέψουν τη νοσηρή δράση της συμμορίας των οχτώ.

«Όλο αυτό ήταν μια πλάκα»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ιλιον.

Διαβάστε επίσης: Ιλιον: Σοκάρουν οι περιγραφές του 15χρονου για τον εφιάλτη που έζησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ίδια στιγμή, όλοι οι ανήλικοι που έχουν προφυλακιστεί ισχυρίζονται ότι όλο αυτό ήταν ένα παιχνίδι, αλλά η κατάσταση ξέφυγε.

«Όλο αυτό ήταν μια πλάκα, ένα ξαφνικό παιχνίδι. Άρχισε με διάφορα πειράγματα μεταξύ μας πάνω από τα ρούχα, αλλά δυστυχώς η κατάσταση ξέφυγε», δήλωσε ο 16χρονος που συνελήφθη πρώτος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA. «Εγώ στην αρχή δεν πόνεσα τον … (εννοεί τον 15χρονο) αλλά ένα άλλο παιδί έσπρωξε και τον πόνεσε. Μου είχε συμβεί και σε εμένα. Έχω μετανιώσει και ζητάω συγγνώμη», είναι η κατάθεση του 16χρονου.

Ο δεύτερος από τους έξι που έχουν προφυλακιστεί, ο 15χρονος Κ.Α. λέει: «Είναι πολύ καλός μου φίλος, ήταν ένα παιγνίδι αυτό που κάναμε. Αυτό με το μαξιλάρι δεν το έκανα εγώ. Αυτό με το παιδί δεν περίμενα ότι θα καταλήξει έτσι. Λυπάμαι πολύ. Ήμουν παρών σε ένα περιστατικό όχι σε όλα».

Πηγή φωτογραφίας: newsit.gr

Πηγή: protothema.gr