Ημαθία: Νέα αποκάλυψη για την 37χρονη – “Είχε κακοποιηθεί και στους δύο γάμους της”

Ημαθία 37χρονη

Τι τόνισε ο δικηγόρος της Δημήτρης Ζυγουλιάνος

Μετά και την απολογία της, η 37χρονη μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο του έξι μηνών βρέφους της στο Μακροχώρι της Βέροιας οδηγήθηκε στις φυλακές.

Μάλιστα, η κατηγορουμένη από την Ημαθία κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά από μια διαδικασία που διήρκησε περίπου τρεις ώρες.

Δείτε επίσης: Ημαθία: “Της φερόμουν καλά, είχε πολλά προβλήματα” λέει η μητέρα του συντρόφου της 37χρονης που σκότωσε το μωρό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας Δημήτρης Ζυγουλιάνος μιλάει στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για την απολογία της κατηγορούμενης.

«Κατά την τρίωρη απολογία της η κατηγορουμένη δήλωσε ότι πίστευε πως σκότωσε κάτι άλλο και όχι το παιδί της. Πίστευε πως εκείνη τη στιγμή σκοτώνει κάτι άλλο. Η 37χρονη έχει διαταραγμένη νοητική συνείδηση. Είναι μια ταλαιπωρημένη κοπέλα που έχει κακοποιηθεί και στους δύο γάμους της. Ο ανακριτής διέταξε και δύο άλλους ψυχίατρους να εξετάσουν την κατηγορουμένη».

Διαβάστε επίσης  Πέλλα: Ο μαθητής που έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο 14χρονου απειλούσε και εξύβριζε 15χρονη

Ο πατέρας του παιδιού έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της 37χρονης κατηγορουμένης αλλά και των συγγενών της ενώ επίσης έχει κατηγορήσει την πρώην σύντροφό του πως του είχε επιτεθεί και το τελευταίο διάστημα η κατάστασή της είχε χειροτερέψει.

«Υπήρξε κακοποίηση από τον τελευταίο της σύζυγο και γι’ αυτό έφυγε. Ο πρώην σύζυγος διεκδικεί την επιμέλεια των παιδιών», απάντησε ο δικηγόρος της.

Πηγή: megatv.com