Ημαθία: “Της φερόμουν καλά, είχε πολλά προβλήματα” λέει η μητέρα του συντρόφου της 37χρονης που σκότωσε το μωρό της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημαθία μητέρα δολοφονία βρέφος

Τα όσα ανέφερε η γιαγιά του παιδιού

Νέα στοιχεία έρχονται στο “φως” της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της 37χρονης που έδειρε μέχρι θανάτου το έξι μηνών βρέφος της στην Ημαθία.

«Φερόταν καλά. Μεγάλωσαμε το μωρό μέχρι να σαραντίσει» υποστήριξε στο Mega η γιαγιά του παιδιού και μητέρα του δεύτερου συντρόφου της 37χρονης.

«Δεν της έφερα αντίρρηση σε τίποτα» συμπλήρωσε και άφησε να εννοηθεί ότι η γυναίκα δεν είχε καλές σχέσεις με τους γονείς της.

Δείτε επίσης: Ημαθία: Προφυλακιστέα η 37χρονη που σκότωσε το μωρό της




«Δεν είχαν έρθει καθόλου να τη δουν» ισχυρίστηκε ειδικότερα η γιαγιά του παιδιού, ενώ τις προηγούμενες ώρες είχε οξυνθεί το κλίμα ανάμεσα στις δύο οικογένειες με εκείνη της 37χρονης να υποστηρίζει ότι δέχτηκε ύβρεις από τον πατέρα και ο τελευταίος να κάνει λόγο για «λιντσάρισμα» από την άλλη πλευρά.

«Το μωρό όταν γεννήθηκε το μεγαλώσαμε εδώ και την πρόσεχα γιατί ήταν λεχώνα. Μόλις άρχισε να στέκεται στα πόδια της άρχισε η συμπεριφορά της να αλλάζει. Είχε κάποια προβλήματα, δεν ξέρω κι εγώ» πρόσθεσε δε η γιαγιά του βρέφους.

Η προφυλάκιση

Νωρίτερα, προφυλακιστέα κρίθηκε μετά και την απολογία της η 37χρονη μητέρα που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το έξι μηνών βρέφος της, στο Μακρυχώρι Ημαθίας.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στην Ημαθία: 36χρονος έχασε στη ζωή του σε τροχαίο

Η παιδοκτόνος κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη και εισαγγελέα, μετά από μια διαδικασία που διήρκησε περίπου τρεις ώρες.

«Ντροπή σου» φώναξε ο πατέρας του βρέφους κατά τη μεταγωγή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η κατηγορούμενη φέρεται να ανέφερε πως δεν σκότωσε το βρέφος αλλά «το σκότωσε κάποιος άλλος».

Διά του συνηγόρου της υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς, φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.