Ημαθία: Προφυλακιστέα η 37χρονη που σκότωσε το μωρό της

Ημαθία μητέρα δολοφονία βρέφος

Η απολογία της κράτησε περίπου τρεις ώρες

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά και την απολογία της η 37χρονη μητέρα που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το έξι μηνών βρέφος της, στο Μακρυχώρι Ημαθίας.

Η παιδοκτόνος κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη και εισαγγελέα, μετά από μια διαδικασία που διήρκησε περίπου τρεις ώρες.

«Ντροπή σου» φώναξε ο πατέρας του βρέφους κατά τη μεταγωγή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η κατηγορούμενη φέρεται να ανέφερε πως δεν σκότωσε το βρέφος αλλά «το σκότωσε κάποιος άλλος».

Δείτε επίσης: Ημαθία: Μήνυση κατά των συγγενών της 37χρονης από τον πατέρα του μωρού – «Μου έκλεψαν το παιδί»

Διά του συνηγόρου της υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς, φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

«Μου έκλεψαν το παιδί μου»

Ο πατέρας συντετριμμένος κατήγγειλε κλοπή του βρέφους από τους γονείς της 37χρονης και την παραπλάνηση του για το τραγικό συμβάν, ενώ σε βάρος τους κατέθεσε και μήνυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καταγγέλλων κατηγορεί την 37χρονη, τους γονείς της και άλλους συγγενείς της, για παράνομη άδεια ταφής και άδειας κηδείας, όπως και για παράνομη τέλεση τελετής και κλοπή του βρέφους.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 42χρονος κέρδιζε χρήματα διαθέτοντας αναβολικά για αγώνες bodybuilding

Στην κηδεία του βρέφους, φέρεται να εκδιώχθηκε από τα νεκροταφείο και να δήλωσε ότι “ήθελα να θάψω το παιδί μου στο χωριό μου”.

Στη μήνυσή του αναφέρει ότι οι συγγενείς της πρώην του, του επιτέθηκαν στα νεκροταφεία και ενώ γνώριζαν την ψυχολογική κατάσταση της βρεφοκτόνου, δεν της πήραν ποτέ το παιδί μέχρι που συνέβη του μοιραίο.

Διαβάστε επίσης Αποκάλυψη: Ο 39χρονος σύντροφος της εγκύου κατηγορείται για τον βιασμό της αδελφής του
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έφυγε από το σπίτι τους επειδή φοβόταν ότι η 37χρονη θα τον σκοτώσει στον ύπνο.