Ιωάννινα: Χειροπέδες σε 32χρονο που απήγαγε βρέφος από το νοσοκομείο

Στη σύλληψη ενός 32χρονου Ρομά, προχώρησε η αστυνομία, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση αρπαγής βρέφους από το γενικό νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ο ίδιος, φέρεται να είναι ο βιολογικός πατέρας, και πήρε το βρέφος από τον θάλαμο που νοσηλευόταν, χωρίς την συγκατάθεση των αρμοδίων γιατρών.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε χθες (08/03) το μεσημέρι της Παρασκευής. Το βρέφος, εντοπίστηκε αργότερα σε συγγενείς του 32χρονου που το είχε αφήσει ο ίδιος, οι οποίοι με την σειρά τους το παρέδωσαν οικειοθελώς στην αστυνομία, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται μνεία ότι δυνάμει παραγγελίας της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Άρτας, είχε διαταχθεί η φιλοξενία και η φύλαξη του βρέφους, για λόγους διασφάλισης της ζωής και της υγείας του, από το Γ.Ν. Άρτας στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων, προκειμένου να διενεργηθεί κοινωνική έρευνα στο οικογενειακό περιβάλλον της μητέρας του, σε περίπτωση που χρειαστεί η αφαίρεση επιμέλειας από αυτήν και η ανάθεσή του σε έτερο κατάλληλο συγγενικό πρόσωπο ή Ίδρυμα.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο ντοκουμέντο μετά τη ρίψη της ναυτικής φωτοβολίδας που τον σκότωσε

Πηγή: enikos.gr

Πηγή φωτογραφίας: pixabay