Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα 112 στους κατοίκους της Καρδίτσας – Εκκενώθηκαν οικισμοί (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Καρδίτσα καιρός κακοκαιρία

Εμφανίστηκαν τα πρώτα πλημμυρικά φαινόμενα

Αντιμέτωποι με τις καταστροφές που συνεχίζει να προκαλεί η κακοκαιρία Daniel είναι και σήμερα (6/9) οι κάτοικοι της Καρδίτσας.

Μάλιστα, νωρίτερα σήμερα η Πολιτική Προστασία απέστειλε μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους του Παλαμά Καρδίτσας.

«Τα μέτρα και οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας που έχουν εκδοθεί για την περιοχή σας, εξακολουθούν να ισχύουν για το επόμενο 24ωρο λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων», αναφέρει η Πολιτική Προστασία.

Καρδίτσα καιρός κακοκαιρία

Τα πρώτα πλημμυρικά φαινόμενα εμφανίστηκαν σε διάφορες περιοχές στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα, από την έντονη βροχόπτωση που έπεφτε αδιάκοπα όλη νύχτα, έχοντας σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Καρδίτσα καιρός κακοκαιρία

Οικισμοί όλων των δήμων στην Π.Ε. Τρικάλων, έχουν δεχτεί μεγάλες ποσότητες νερού, με αποτέλεσμα κτηνοτροφικές μονάδες και κατοικίες να βρίσκονται σε κίνδυνο, ενώ στον Δήμο Μουζακίου της Π.Ε. Καρδίτσας, όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, εκκενώθηκαν οικισμοί, όπως είναι η Μαγουλίτσα και ο οικισμός «Νησιά» Πευκοφύτου και στον Δήμο Παλαμά η κοινότητα Φύλλου.

«Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, 32 μηχανήματα της Π.Ε. Καρδίτσας, δίνουν την δική τους μάχη», τόνισε επίσης ο ίδιος, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης ανέφερε πως δεκάδες μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων προσπαθούν να δώσουν λύσεις εκεί που υπάρχουν προβλήματα.

Καρδίτσα καιρός κακοκαιρία