Κατερίνα Στεφανίδη: “Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου”

H υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη προκάλεσε σάλο με ανάρτηση της στο twitter.

Στο tweet της υιοθέτησε ένα πρωτοσέλιδο για την υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό σε βάρος του από την δικηγόρο Ελένη Χρονοπούλου.

Δείτε επίσης: Αντιδράσεις για την ανάρτηση της μητέρας της Κατερίνας Στεφανίδη, υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την Χρονοπούλου

Μετά τις αντιδράσεις, η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη κατέβασε την ανάρτηση από το Twitter και ζήτησε συγγνώμη.

Η ανάρτηση της Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη

Στεφανίδη

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε» έγραψε χαρακτηριστικά.

Στεφανίδη

«Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;»

Κάποιοι χρήστες του Twitter «τάγκαραν» την Κατερίνα Στεφανίδη στις αναρτήσεις της μητέρας της. «Να μαζέψεις τη μητέρα σου, έχει πάθει κομματική φανατίλα, προσβάλει τα θύματα κατηγορουμένων για βιασμό» έγραψε ένας χρήστης απευθυνόμενος στην Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ.

Διαβάστε επίσης  Αλέξης Γεωργούλης: "Αν δεν ήμουν αθώος δεν θα κατέβαινα υποψήφιος"

«Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;» απάντησε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Στεφανίδη

«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα κι τα πιστεύω της μητέρας μου»

Παρόμοιο σχόλιο υπήρξε και σε ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη στο Instagram.

«Κατερίνα θα περίμενα να πάρεις θέση στην απίστευτη μισογυνιστική σεξιστική επίθεση της μητέρας σου κατά μιας κυρίας που κατήγγειλε σεξουαλική και σωματική κακοποίηση και ξυλοδαρμό. Είναι απίστευτη ανάρτηση. Απίστευτη. Είναι δυνατόν με μια κόρη σαν και εσένα, πρότυπο και αγωνίστρια, η μητέρα σου να κάνει τέτοια επιθετική ανάρτηση κατά γυναίκας. Απίστευτη» έγραψε ένας χρήστης.

Στεφανίδη

«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα κι τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι. Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις» απάντησε η Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ.

Στεφανίδη

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Πηγή: enikos.gr