Κατερίνη: Σπαραγμός στην κηδεία της 38χρονης που κάηκε ζωντανή στο αυτοκίνητο της (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Φίλοι και συγγενείς με δάκρυα στα μάτια είπαν σήμερα (3/8) το απόγευμα το “τελευταίο αντίο” στην 38χρονη που κάηκε ζωντανή μέσα στο αυτοκίνητο της στην Κατερίνη.

Η άτυχη γυναίκα που έχασε ξαφνικά τη ζωή της ήταν μητέρα τριών παιδιών, ενώ η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος την Κατερίνη.

Δείτε επίσης: Κατερίνη: Φριχτός ο θάνατος της 38χρονης – Σοκάρουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου Κατερίνης, ενώ η ταφή της έγινε στο κοιμητήριο του Αρωνά.

Κατερίνη κηδεία

Κατερίνη κηδεία

Κατερίνη κηδεία

To χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο, όταν γύρω στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 29/7, η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για κατάσβεση φωτιάς σε όχημα επί της οδού Φαρμάκη, έξω από παιδότοπο.

Όταν όμως οι πυροσβέστες κατέφθασαν στο σημείο, η φωτιά είχε ήδη κατασβεστεί και εντός του οχήματος βρέθηκε η άτυχη γυναίκα απανθρακωμένη.

Σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές τα αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας είναι η «ολική απανθράκωση» μετά τη φωτά που προκλήθηκε στο όχημα.

Ακόμη, η άτυχη 38χρονη εισέπνευσε καπνό, έχασε τις αισθήσεις κι έτσι δεν μπόρεσε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Πηγή: odelalis.gr