Κάτω Πατήσια: Στον ανακριτή σήμερα ο 56χρονος που βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

αστυνομία Θεσσαλονίκη

Είχε καταφέρει να της αποσπάσει γυμνή φωτογραφία

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 56χρονος που συνελήφθη στα Κάτω Πατήσια και κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του.

Ο 56χρονος από την Αλβανία έπεσε στα χέρια των Αρχών προχθές Σάββατο, μετά την καταγγελία που έγινε στις 15 Ιανουαρίου στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της συντρόφου του από την ηλικία των 8 ετών και επί επί επτά.




Μάλιστα, ο 56χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, είχε και επαφή μέσω των social media με την 14χρονη.

Δείτε επίσης: Πατήσια: Από το 2016 βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του ο 56χρονος – Της είχε ζητήσει γυμνή φωτογραφία

Κατάφερε να την πείσει να του στείλει μία γυμνή φωτογραφία και στη συνέχεια την εκβίαζε με το επίμαχο υλικό, ενώ το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι ο δράστης γνώριζε την μητέρα του κοριτσιού και παρόλα αυτά προέβαινε στο ανοσιούργημα με το κοριτσάκι.

Διαβάστε επίσης  Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή έξω από κλαμπ όπου δολοφονήθηκε ένας νεαρός 

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, κατόπιν παραγγελίας του 35ου Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, έγινε έρευνα στο σπίτι του 56χρονου Αλβανού και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών.

Πηγή φωτό: Eurokinissi

Πηγή: newsit.gr