Καβάλα: Ανδρας σε αμόκ κατέστρεφε ότι έβρισκε μπροστά του – Εσκισε τέντες και σέλες δικύκλων

Συνελήφθη ένας νεαρός άνδρας στη Καβάλα μετά από αμόκ που τον έπιασε και κατέστρεψε ότι έβλεπε μπροστά του προκαλώντας ζημιές.

Ειδικότερα ο νεαρός αντιστάθηκε στους αστυνομικούς και συνεπλάκη μαζί τους, αλλά τελικά δεν απέφυγε τις χειροπέδες, ο οποίος κατελήφθη από αμόκ σχίζοντας με μαχαίρι τις τέντες καταστημάτων, τις σέλες τουλάχιστον 15 δικύκλων και χαράζοντας αυτοκίνητα.

Μετά από πλήθος καταγγελίες για την επιδρομή του μανιακού στο κέντρο της πόλης, αλλά και στις περιοχές της Καλαμίτσας, του Βύρωνα και των Ποταμουδίων, ο δράστης εντοπίστηκε χάρη στα βίντεο από τις κάμερες των καταστημάτων που προκάλεσε φθορές, αλλά επιτέθηκε στους αστυνομικούς που κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν με αρκετή δυσκολία.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορές ξένης ιδιοκτησίας κατά συρροή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ο οποίος έδωσε παραγγελία για να εξεταστεί από ψυχίατρο ο νεαρός, ο οποίος δεν έδωσε την παραμικρή εξήγηση για αυτό που τον ώθησε να επιδοθεί σε μπαράζ καταστροφών.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών αλλοδαπών

Εμπρηστές έκαψαν επιχείρηση

Δικογραφία για εμπρησμό σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Κατερίνης σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 49 και 44 χρόνων οι οποίοι προκάλεσαν πυρκαγιά με χρήση εύφλεκτου υλικού σε μια επιχείρηση με συνέπεια να προκληθούν φθορές αξίας 50.000 ευρώ, τα ξημερώματα της 11ης Ιανουαρίου.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε, αλλά οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και την αναζήτηση των κινήτρων τους ανέλαβε ο ανακριτής Κατερίνης.

Πηγή: protothema.gr

Πηγή φωτό: Envato Criminal in handcuffs