Καβάλα: Ισόβια στον 55χρονο που στραγγάλισε τη σύζυγο του

Την είχε σκοτώσει στο καμαράκι του φαρμακείου της

Ισόβια κάθειρξη, χωρίς ελαφρυντικά, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κοζάνης στον 55χρονο που τον Μάιο του 2022 στραγγάλισε την 43χρονη σύζυγό του.

Η 43χρονη Αΐντα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στις 5 Μαΐου, στο χωριό Πηγές Καβάλας. Ο 55χρονος την τράβηξε στο καμαράκι του φαρμακείου, όπου και ακολούθησαν τριάμισι, μαρτυρικά, λεπτά για τη μητέρα, η οποία βρήκε βασανιστικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τα μηνύματα του ζευγαριού δύο μέρες πριν τη δολοφονία

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά τις προηγούμενες ημέρες, η δολοφονία της είχε καταγραφεί και σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου. Ο 55χρονος, που στραγγάλισε τη μητέρα των παιδιών του όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, και στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, παρουσιάστηκε στην απολογία του χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας.

«Την ώρα της απολογίας του γέλασε πέντε φορές ενώ δεν δάκρυσε ποτέ. Προσέβαλε τη μνήμη της γυναίκας του. Σκότωσε τη γυναίκα του, τη μητέρα των παιδιών του για δεύτερη φορά. Την πρώτη με τα ίδια του τα χέρια και τη δεύτερη με τα λόγια του στο δικαστήριο», είχε πει ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Αΐντα, Μανώλης Βονικάκης.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαρύτατες κατηγορίες στους οπαδούς για τη δολοφονική επίθεση