Κιλκίς: Ελεύθερος ο κτηνοτρόφος που δέχθηκε επίθεση και σκότωσε 45χρονο – Στη φυλακή ο 38χρονος

χειροπέδες σύλληψη αστυνομία

Για ασέλγεια μιλάει η πλευρά που έκανε την επίθεση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά και την απολογία του ο 54χρονος κτηνοτρόφος από το Κιλκίς, που δέχθηκε επίθεση σε κτηνοτροφική μονάδα και σκότωσε έναν 45χρονο.

Κιλκίς: Αντίθετα, ο 38χρονος της παρέας προφυλακίστηκε, ενώ υπενθυμίζεται ότι και οι ανήλικοι της παρέας του, έχουν πάρει το δρόμο της προσωρινής κράτησης.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη της παρέας υποστηρίζουν ότι εκείνο το βράδυ πήγαν στον κτηνοτρόφο στο Κιλκίς για να του ζητήσουν το λόγο για… ασέλγεια στον έναν ανήλικο και στην επίσης ανήλικη αδελφή του.

Αντίθετα, ο ίδιος ο κτηνοτρόφος από την πρώτη στιγμή δηλώνει ότι το κίνητρό τους ήταν η ληστεία. Πυροβόλησε και σκότωσε τον έναν από αυτούς, καθώς ένιωσε ότι απειλείται η ζωή του.

«Πήγα να του ζητήσω το λόγο για την ασέλγεια»

Ο 38χρονος που προφυλακίστηκε για την υπόθεση σήμερα (24/5/24), σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στην απολογία του:
«Μόλις έμαθα αυτό που έγινε με τα παιδιά μου έχασα τη γη κατά από τα πόδια μου. Πήγα να του ζητήσω το λόγο. Ο κτηνοτρόφος μπήκε μέσα και κλείδωσε την πόρτα πήρε το όπλο και πυροβόλησε. Ο φίλος μου προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα».

Ικανοποιημένη η πλευρά του κτηνοτρόφου

Ο δικηγόρος του κτηνοτρόφου Χαράλαμπος Παπαδόπουλος μιλώντας για τη σημερινή απόφαση είπε:

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη δραπέτης από τις φυλακές Κασσάνδρας - Εδωσε ψεύτικα στοιχεία στους αστυνομικούς

«Μια πολύ τίμια και δίκαιη απόφαση σχετικά με όσα επικαλεστήκαμε και αποδείχθηκε ότι ήταν άμυνα εξ αρχής, απέναντι στην απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε».

Δείτε επίσης: Κιλκίς: Στη φυλακή οι ανήλικοι για την απόπειρα ληστείας σε βάρος του κτηνοτρόφου

Φίλοι και συγγενείς του κτηνοτρόφου που ήταν συγκεντρωμένοι στο δικαστικό μέγαρο Κιλκίς, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις τον είδαν να αποχωρεί χωρίς χειροπέδες, ενώ η μητέρα του φώναζε «ελεύθερος ελεύθερος, σας ευχαριστώ όλους»!

«Φοβήθηκα ότι θα μπουν μέσα και θα με σκοτώσουν», είπε ο κτηνοτρόφος

Ο 54χρονος κτηνοτρόφος περιέγραψε στην απολογία του όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ.

«Άρχισαν να χτυπούν την πόρτα με πυροσβεστήρα και μια σιδερένια σκάλα. Όταν έσπασαν τα τζάμια έπεσαν κομμάτια πάνω στο πρόσωπο μου. Φοβήθηκα ότι θα μπουν μέσα και θα με σκοτώσουν. Με απειλούσαν συνεχώς με υβριστικές φράσεις. Φώναζαν θα σε σκοτώσω, δεν θα γλιτώσεις. Πήρα το όπλο , από την ταραχή μου παραπάτησα και εκπυρσοκρότησε».

Ο πατέρας του 54χρονου δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Κοιμηθήκαμε νοικοκύρηδες και ξυπνήσαμε εγκληματίες. Πόσο φοβήθηκε το παιδί για να πυροβολήσει. Πήρε τηλέφωνο και μας είπε να φύγετε από το σπίτι. Φοβήθηκε μην έρθουν οι Ρώσοι να μας σκοτώσουν».

Πηγή φωτό: Envato.com

Πηγή: newsit.gr