Κιλκίς: Πατέρας δύο παιδιών ο 33χρονος ποδοσφαιριστής που ξεψύχησε την ώρα του αγώνα

Κιλκίς θάνατος ποδοσφαιριστή

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης

Πατέρας δύο παιδιών ήταν ο 33χρονος ποδοσφαιριστής που ξεψύχησε την ώρα του αγώνα στο Κιλκίς.

Η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργήσει εντός της ημέρας ιατροδικαστής, αναμένεται να δώσει απαντήσεις για την τραγωδία που βύθισε στο πένθος το Κιλκίς.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στο Κιλκίς: Νεκρός ποδοσφαιριστής την ώρα του αγώνα

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο που αγωνιζόταν την ώρα αγώνα και ξεψύχησε. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες δεν είχε προηγηθεί κάποιο σκληρό μαρκάρισμα.

Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας δύο μικρών ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, που δυστυχώς αφήνει πίσω του, όπως τη σύζυγο, την οικογένεια και τους φίλους του.

Η τραγική είδηση για το χαμό του βύθισε στο πένθος όχι μόνο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Κιλκίς, αλλά και όλη την περιοχή καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Διαβάστε επίσης  "Εφυγε" από τη ζωή ο Γιάννης Μαλούχος

Πώς έγινε το τραγικό συμβάν

Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΚ μεταξύ του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και του Απόλλωνα Ευρωπού. Πιο αναλυτικά, στο 37′ λεπτό της αναμέτρησης και χωρίς ο Τίμος Καρασαββίδης να έχει επαφή με κάποιον συμπαίκτη του, ή με τη μπάλα, κατέρρευσε ξαφνικά και δεν επανήλθε ποτέ.  Στον άτυχο αμυντικό προσφέρθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες με χρήση και απινιδωτή από έμπειρο διασώστη που ήταν στο γήπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γήπεδο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 33χρονο στο νοσοκομείο του Κιλκίς όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψή του.

Πηγή φωτό: ΠΑΟΝΕ Επταλόφου (FB)