Κιβωτός του Κόσμου: 14χρονος καταγγέλλει κακοποίηση στην δομή του Βόλου

Κιβωτός του Κόσμου

Που βρίσκονται ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά, ένα 14χρονο αγόρι αναμένεται να καταθέσει ότι υπέστη τέτοια συμπεριφορά από παιδαγωγούς της ΜΚΟ στη δομή του Βόλου.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, το 14χρονο παιδί αναμένεται να καταθέσει άμεσα ότι υπέστη κακοποίηση δύο φορές από παιδαγωγούς της Κιβωτού του Κόσμου στη δομή του Βόλου, σύμφωνα με την καταγγελία πρώην εργαζομένου.

Ειδικότερα, ο πρώην εργαζόμενος αποκάλυψε ότι το παιδί είχε υποστεί σωματική κακοποίηση τον Μάρτιο του 2022 από 4 παιδαγωγούς της δομής του Βόλου. Μάλιστα, το παιδί υπέστη και δεύτερη φορά την ίδια κακοποιητική συμπεριφορά τον περασμένο Ιούλιο, όταν το απομάκρυναν από τη δομή, το ξυλοκόπησαν για δεύτερη φορά και το επέστρεψαν πίσω.

Όπως ανέφερε ο πρώην εργαζόμενος, παιδοψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί είναι στο πλευρό του παιδιού τις τελευταίες ώρες και προσπαθούν να το βοηθήσουν να νιώσει άνετα για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και να αποκαλύψει περισσότερα για τους παιδαγωγούς ώστε να κληθούν από τη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης
Συνελήφθη προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis

Πού μένουν ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Οι νομικοί παραστάτες του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας δήλωσαν ότι το ζευγάρι πέρασε τη χθεσινή νύχτα στο αυτοκίνητό του, μαζί με το ανήλικο παιδί τους αλλά σήμερα βρήκαν και νοίκιασαν σπίτι, στο οποίο έχουν ήδη μετακομίσει.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβύτερα αγόρασαν και μια αποθήκη δίπλα στο νέο τους σπίτι ώστε να μεταφέρουν εκεί τα πράγματά τους από τη δομή του Κολωνού. Όμως, για να το κάνουν αυτό, θα πρέπει να συνεννοηθούν με το νέο ΔΣ της ΜΚΟ.

Παράλληλα, προετοιμάζουν και τις επόμενες κινήσεις τους, μετά τις «βολές» που εξαπέλυσε ο δικηγόρος του πατέρα Αντωνίου, Θρασύβουλος Κονταξής. Το ζευγάρι αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, για να ζητήσουν την παρέμβασή του στις παρανομίες που ισχυρίζονται ότι γίνονται εις βάρος τους.

Πηγή: newsit.gr