Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Τυχερά παιχνίδια σε πρακτορείο πατέρα παρουσιάστριας έπαιζε «Ο Αλλος άνθρωπος»

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

Αποκαλυπτικά όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας

Μια αποκλειστική εικόνα με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος, έφερε στο φως της δημοσιότητας το Live News.

O Κώστας Πολυχρονόπουλος, επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μαζί με δύο συγγενικά του πρόσωπα με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα.




Η εκπομπή «Live News» αποκάλυψε μία φωτογραφία, όπου απεικονίζει τον Κώστα Πολυχρονόπουλο να παίζει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.

Στο τραπέζι που κάθεται να παίξει ο κ. Πολυχρονόπουλος έχει πάνω καφέ, νερό και τσιγάρα, πιθανόν δείγμα μακράς παραμονής του σε αυτό. Σημειώνεται ότι το εν λόγω πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών είναι κοντά στην κοινωνική κουζίνα.

Μαρτυρίες στο Live News, αναφέρουν ότι σε παλιότερο χρόνο ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας επισκεπτόταν πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, όπου ήταν στην ιδιοκτησία πατέρα γνωστής παρουσιάστριας και πλέον δεν το έχει στην ιδιοκτησία του.

Διαβάστε επίσης  POS: Μέχρι τέλη Απριλίου η ολοκλήρωση των προγραμματισμένων ραντεβού

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: O ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Αλλος Ανθρωπος» κατηγορείται για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος»

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη ο Κώστας Πολυχρονόπουλος φαίνεται να εμφανιζόταν σε πολλά πρακτορεία παίζοντας τυχερά παιχνίδια καταθέτοντας σημαντικά χρηματικά ποσά.

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» είχε μετακινηθεί και έπαιζε ηλεκτρονικό τζόγο σε ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Αιγάλεω, κοντά στην Ιερά Οδό.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, σε ό,τι αφορά την έρευνα της Αρχής Ξέπλυμα Χρήματος φαίνεται ότι τα ποσά που έχουν χαθεί στον ηλεκτρονικό τζόγο ξεπερνούν τις 600 χιλιάδες ευρώ, φθάνοντας και πιθανόν ξεπερνώντας ακόμα και το εκατομμύριο, δεδομένου ότι η έρευνα που έχει γίνει μέσα στο χρόνο είναι τα 2 χρόνια.

Πηγή: newsit.gr