Κόρινθος: Αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε

Μετά και την απολογία του, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε την Δευτέρα στο Καλαμάκι Κορινθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι να παρουσιάζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Θεοδώρων. Ο ίδιος φέρεται να ζήτησε να μιλήσει με την συζυγό του ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να παραστεί στην κηδεία του παιδιού.

Νωρίτερα, ο 42χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή αμίλητος, χωρίς να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Σημειώνεται πως σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

Από το Λιμενικό έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ ο άνδρας, φέρεται να είπε στους λιμενικούς ότι είχε βάλει στο παιδί του σωσίβιο και κολυμπούσε μαζί του στο νερό.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε τη δολοφονία του 41χρονου στη Σταυρούπολη και οδηγήθηκε στη φυλακή

Υποστήριξε ότι προσπάθησε να ανεβάσει την κόρη του πάνω σε μια δεμένη βάρκα αλλά του γλίστρησε από τα χέρια, της έφυγε το σωσίβιο από τη μέση και το παιδί βρέθηκε στο βυθό. Ο ίδιος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είπε αρχικά ότι δεν μπόρεσε να βουτήξει να σώσει το παιδί του καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με άσθμα.

Σύμφωνα με όσα είπε, βγήκε στη στεριά να αναζητήσει βοήθεια, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν είχε μαζί του και το κινητό του τηλέφωνο και περπάτησε αρκετή ώρα για να βρει κάποιον.

Τελικά, η εντοπίστηκε από ψαροντουφεκά κάτω από μια βάρκα, ο οποίος την έβγαλε στη στεριά και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια, διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.