Κορονοϊός: Κατέληξε 59χρονος στην Αλεξανδρούπολη

ΠΓΝΑ

Αγνωστο το ενδεχόμενο υποκείμενων νοσημάτων

Κορονοϊός: Κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ένας 59χρονος ασθενής

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό σχετικά με το αν επάσχε από υποκείμενα νοσήματα ο 59χρονος, τον οποίο «χτύπησε» θανάσιμα ο κορονοϊός.

Πλέον, ο αριθμός των θανάτων λόγω της νόσου του κορονοϊού στην Ελλάδα ανέρχεται σε 204.

65 νέα κρούσματα σήμερα

Νέα αύξηση παρουσιάζουν σήμερα τα κρούσματα που αφήνει ο κορονοϊός στην Ελλάδα.
Κορονοϊός: Συγκεκριμένα, σήμερα τα νέα κρούσματα ανέρχονται σε 65 με τα 17 από αυτά να εντοπίζονται στις πύλες εισόδου της χώρας.

Το σχετικό σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ελλάδα, ανέρχεται σε 4.401.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

«Σήμερα ανακοινώνουμε 65 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 17 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι .4401, εκ των οποίων το 54.6% αφορά άνδρες.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στις Ενοπλες Δυνάμεις: Επισμηνίας "έχασε" τη ζωή του στην Τανάγρα 

1250 (28.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2192 (49.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

7 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 52 ετών. 1 (14.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 71.4% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 128 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 203 θανάτους συνολικά στη χώρα. 66 (32.5%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 96.1% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *