Κούγιας – Νουλέζας: Δημόσια διαφωνία για την 10χρονη

Νίκος Μίχος ποινικός κώδικας δήμο Θεσσαλονίκης δολοφονία Κορωπί Κούγιας Τοπαλούδη παιδεραστής δικαστήρια κορονοϊού Τοπαλούδη Θεσσαλονίκη κορονοϊό ασέλγεια σύνταξη δίκη Χρυσής Αυγής Ζακ Κωστόπουλου Ρόδος πατέρας απαγωγή Λεμπιδάκη κορονοϊό δικηγόροι Ζάκυνθος

Τι ανέφεραν οι δύο συνήγοροι για τον συμβιβασμό

«Σοκαρισμένος» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας ανακοινώνοντας ότι ο συνήγορος της 33χρονης που κατηγορείται για αρπαγή και κακοποίηση της 10χρονης από πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού.

«Όταν γίνεται πρόταση για συμβιβασμό μιλάμε για χρήματα, κάτι που προσβάλει την οικογένεια, σε αυτήν την περίπτωση, που η μικρή είναι ανήλικη», δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης.

«Μου θυμίζει την υπόθεση που ο πλούσιος κάνει το κακό και εξαγοράζει τον φτωχό», είπε σχετικά και σχολίασε:

«Με προσβάλει ως δικηγόρο και ως άνθρωπο αυτή η πρόταση συμβιβασμού, γι’ αυτό και το δημοσιοποίησα».

Ερωτηθείς τι σημαίνει η πρόταση αυτή για την υπόθεση, εκτίμησε πως «σημαίνει παραδοχή, αλλά και σημαίνει ‘έχω λεφτά’ και αυτό προκαλεί ερωτήματα για το πού βρήκε τα λεφτά η κυρία που λέει ότι εκδίδεται για να ζήσει» και συμπλήρωσε πως «μου έχει κάνει εντύπωση και το να μην καταλαβαίνεις ποιον εκπροσωπείς, ποιον δικηγόρο έχεις απέναντί σου».

Διαβάστε επίσης  Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Κούγια για τον αγώνα Αρης – ΑΕΚ

Αμέσως μετά την παρέμβαση του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου πολιτικής αγωγής, ο δικηγόρος της 33χρονης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή του ΑΝΤ1, διέψευσε ότι κατέθεσε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Διάψευση από Νουλέζα

«Είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να διαψεύσω τον κύριο Κούγια, αλλά ευτυχώς τα γραπτά μένουν», δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης και δήλωσε «έκπληκτος» με τον συνάδελφό του που λίγο πριν είχε πει ότι έγινε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

«Δεν υπήρξε καμία πρόταση για οικονομική αποζημίωση», είπε ο Βασίλης Νουλέζας, εξηγώντας από την πλευρά του ότι η επικοινωνία του με τον Αλέξη Κούγια αφορούσε τον τρόπο αντιμετώπισής του από τον συνάδελφό του.

«Του ζήτησα να μη μου επιτίθεται, του είπα να συναντηθούμε, αλλά εγώ ακύρωσα τη συνάντηση», σημείωσε σχετικά και μετά από ένταση απάντησε πως «δεν υπήρξε καμία οικονομική πρόταση. Δεν μιλήσαμε για οικονομικό συμβιβασμό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *