Ρούλα Πισπιρίγκου: Μηνύει τη δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη για συκοφαντική δυσφήμιση

Ρούλα Πισπιρίγκου δίκη Τζωρτζίνα

Τι είπε ο Κούγιας για τα δύο δικαστήρια της κατηγορούμενης

Μήνυση σε βάρος της δικηγόρου του πρώην συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη κατέθεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με το αίτημα προστασίας που υπέβαλε στο δικαστήριο.

Όπως γνωστοποίησε στο δικαστήριο ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, η εντολέας μηνύει την τη δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Ακούστηκε εδώ το εξής συκοφαντικό, ότι δήθεν η κυρία κατηγορούμενη με τα προβλήματα υγείας που έχει, με έξι αστυνομικούς να τη φυλάνε, επιτέθηκε σε έναν ογκώδη άνθρωπο. Θα βγει από το παράθυρο του Κορυδαλλού να επιτεθεί στον Δασκαλάκη; Την μηνύει για συκοφαντική δυσφήμηση» είπε ο Αλέξης Κούγιας με την δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη να επιφυλάσσεται να καταθέσει αντίθετη μήνυση.

Δείτε επίσης: Δίκη Πισπιρίγκου: «Οταν πέθανε η Ιριδα δεν ήταν συνέχεια στα πατώματα», κατέθεσε ο Δασκαλάκης

Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε επίσης να εξετάσει τον Μάνο Δασκαλάκη σε επόμενη συνεδρίαση καθώς αγορεύει στη δίκη για το θάνατο της Τζωρτζίνας με το δικαστήριο να κάνει δεκτό το αίτημα του και να προχωρά στη εξέταση του πατέρα του μάρτυρα.

Διαβάστε επίσης  Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Κούγια για τον αγώνα Αρης – ΑΕΚ

«Ως δικηγόρος της κυρίας κατηγορουμένης θέλω να πω ότι εις βάρος της έχει διαπραχθεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο και για το ίδιο αδίκημα δικάζεται συγχρόνως σε δυο δικαστήρια. Δεν μπορεί να είναι παρούσα σε δυο δικαστήρια, και ειδικά όταν αυτά εκδικάζονται ταυτόχρονα» είπε ο κ. Κούγιας.

Πηγή φωτό: Eurokinissi

Πηγή: newsit.gr