Ρούλα Πισπιρίγκου: Πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Πισπιρίγκου Πάτρα

Αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση

Στις 29 Μαρτίου, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει την ετυμηγορία του για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται πως δηλητηρίασε την πρωτότοκη κόρης της, Τζωρτζίνα.

Το δικαστήριο, ενώπιον του οποίου ολοκληρώθηκε σήμερα η μαραθώνια αγόρευση του συνηγόρου τής κατηγορουμένης, Αλέξη Κούγια, γνωστοποίησε πως την ερχόμενη Παρασκευή μετά τις 11 το πρωί, η κατηγορουμένη, ο πατέρας των παιδιών και οι παράγοντες της δίκης θα ακούσουν την απόφαση των δικαστών ως προς την ενοχή ή μη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Μηνύει τη δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη για συκοφαντική δυσφήμιση

Μετά από τη μακρά διαδικασία που προηγήθηκε, με πολύ συχνές εντάσεις και υψηλούς τόνους, με την εξέταση δεκάδων μαρτύρων, γιατρών, νοσηλευτών και εξειδικευμένων επιστημόνων, οι τρεις τακτικοί δικαστές και οι τέσσερις ένορκοι θα ανακοινώσουν αν αποδέχονται την κατηγορία που θέλει την 9χρονη Τζωρτζίνα να κινδυνεύει να χάσει την ζωή της και εν τέλει να υποκύπτει σε ισχυρή δόση κεταμίνης που της χορήγησε η μητέρα της ή αν υιοθετούν την θέση τής κατηγορουμένης ότι είναι άλλες οι αιτίες που χάθηκε το κοριτσάκι.

Η εισαγγελική πρόταση που θα εξετάσουν οι δικαστές, τους ζητά να κηρύξουν ένοχη την Ρούλα Πισπιρίγκου όπως κατηγορείται: απόπειρα και ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

«Η Τζωρτζίνα είχε την ατυχία να έχει μάνα την κατηγορουμένη» είχε πει στην πολύωρη αγόρευση της η Εισαγγελέας η οποία ζήτησε να κριθεί ένοχη η 35χρονη και να μην δεχθεί το δικαστήριο «τις αντιφάσεις της κατηγορουμένης οι οποίες δεν αντέχουν στη λογική».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτογραφίας: Εurokinissi