Κρήτη: Οργισμένη η γυναίκα του 22χρονου που πυροβόλησαν στο Ρέθυμνο – “Σε σκότωσαν οι καταραμένοι”

αστυνομικός Νάουσα φωτιά αστυνομικοί Θεσσαλονίκη Συκιές Βούλα σύζυγο Βόλος Θεσσαλονίκη Εξαφάνιση δολοφονία Αγία Βαρβάρα

Ηταν πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα της περιοχής Μυλοποτάμου, καθώς ένας 22χρονος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και πως από την μία στιγμή στην άλλη έγινε το φονικό. Όλοι τους εκφράζουν την αγανάκτηση τους και περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη

Ο νεαρός ήταν πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού και είχε αναρτήσει μάλιστα φωτογραφίες από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος του, στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγες ώρες μετά το φονικό που βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, η χήρα του 22χρονου, με ένα σπαρακτικό μήνυμα, αποχαιρετά τον σύζυγό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όπως φαίνεται και στην ανάρτηση η οργή ξεχειλίζει.

«Νωρίς μας άφησες άντρα μου, το θα πω στο παιδί μας. Κωστή μου σε σκότωσαν οι καταραμένοι», έγραψε.

Το μήνυμα της γυναίκας δεν είναι το μοναδικό, αφού πολλοί εκφράζουν την λύπη αλλά και τον θυμό τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη. «Ως πότε θα θρηνούμε θύματα στον Μυλοπόταμο», γράφει κάτοικος της περιοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Να σημειωθεί ότι συγγενείς του 22χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τα σπαρακτικά τους μοιρολόγια να ακούγονται την γύρω περιοχή.