Κτηνωδία στην Ξάνθη: Εντοπίστηκαν παρατεταγμένα τέσσερα νεκρά κουτάβια (σκληρές εικόνες)

Το περιστατικό γνωστοποίησε φιλοζωική της περιοχής

Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα κτηνωδία στην Ξάνθη, όπου κάποιος ασυναίσθητος σκότωσε τέσσερα κουτάβια και στη συνέχεια τα παράτησε παρατεταγμένα στη σειρά.

Αντιμέτωπος με το φρικτό θέαμα βρέθηκε ένας νεαρός, που περνούσε από το σημείο περπατώντας.

Ο ίδιος νεαρός, εκτός από την αστυνομία η οποία έχει σπεύσει στο σημείο και θα επιληφθεί του θέματος, κάλεσε και την φιλοζωική οργάνωση «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» η οποία προχώρησε άμεσα σε ανάρτηση δημοσιεύοντας φωτογραφίες των άτυχων κουταβιών.

Το περιστατικό ανέδειξε η φιλοζωική οργάνωση, η οποία κάνει λόγο για κτηνωδία και ζητά να βρεθούν οι ένοχοι αυτού του φρικτού εγκλήματος.

Σημειώνεται ότι ακόμη δύο κουταβάκια βρέθηκαν κοντά στο σημείο, με το ένα να είναι καλά στην υγεία του και το δεύτερο να είναι τραυματισμένο στο πρόσωπο.

Ξάνθη κτηνωδία κουτάβια

Η ανάρτηση της φιλοζωικής

«Ντρέπομαι ειλικρινά! Ένας νεαρός περνώντας από την περιοχή ανάμεσα στα Κιμμέρια – Πηγάδια κοντά στην σιδηροδρομική γραμμή αντίκρυσε αυτό το θέαμα. Έτσι ακριβώς τα βρήκε, αν είναι δυνατόν! Το τραυματισμένο που κρατάει στα χέρια και άλλο ένα ζωντανό κανονίσαμε και τα μεταφέρει τώρα στο κτηνιατρείο του Γιώργου Ζαγκλιαβου. Έχει σοκαριστεί το παιδί που τα βρήκε, μιλήσαμε στο τηλέφωνο, δεν μπορεί να το πιστέψει. Έτσι ακριβώς τα βρήκες επιμένω να τον ρωτάω, ναι έτσι ακριβώς μου απαντάει! Αν είναι δυνατόν! Δεν υπάρχουν λόγια ,αυτό δεν είναι απλά έγκλημα!» αναφέρει η φιλοζωική σε ανάρτησή της.