Κύκλωμα μαστροπείας: «Δεν εκδίδω κορίτσια, πάνε να με μπλέξουν», λέει ο 54χρονος που παραδόθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

κύκλωμα μαστροπείας

Ισχυρίζεται ότι η 16χρονη του έδειξε ταυτότητα πως είναι 18 ετών

Δηλώσεις για την εμπλοκή του στην υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό έκανε ο 54χρονος που είναι ένας από τους πρωταγωνιστές.

«Είμαι 54. Στην αρχή δεν γνώριζα, μετά έμαθα. Ήταν 16. Μου είχε δείξει ταυτότητα πως είναι 18», ισχυρίστηκε ο άντρας.

Θα υποστηρίξει πως αφού είχε δει την ταυτότητα της ανήλικης, που την έγραφε ως ενήλικη, η κοπέλα του ζήτησε να πατσίσουν με τις ακατονόμαστες υπηρεσίες της για ένα τατουάζ.

«Μου λέει βγαίνω με πελάτες και αν γίνεται να πληρωθώ με τατουάζ. Ήταν ωραία κοπέλα, δέχτηκα».

Δείτε επίσης: Κύκλωμα μαστροπείας: Προφυλακιστέοι η «Λορέλα» και ο 34χρονος

Είναι από τις στιγμές που σπάνια θα δει κανείς στην τηλεόραση. Αυτός ο άντρας αποφάσισε λίγο πριν διαβεί τον Ρουβίκωνα, πριν περάσει την πόρτα του αστυνομικού τμήματος και παραδοθεί, να μιλήσει αποκλειστικά στο Live News και την Ρία Τσοχαντάρη.

Φυσικά το βασικό ερώτημα είναι γιατί έστειλε μηνύματα που τον καίνε, αφού τον εικονίζουν να συστήνει σε φίλους του τις κοπέλες.

«Μου λέει φίλος μου ότι θέλω να βγω μαζί της, με ρώτησε πόσα παίρνει και του είπα θα την ρωτήσω. Την ρώτησα και αυτός είπε ότι είναι πολλά».

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ανάγκαζε τη σύντροφό του να εκδίδεται και την χτυπούσε επί τρία χρόνια 

«Δεν εκδίδω»

Ο άντρας θα παραδεχτεί πως πλήρωσε για τον έρωτα των κοριτσιών, θα αρνηθεί πως ήξερε το παρασκήνιο και θα υποστηρίξει πως η ηλικία τους του ήταν άγνωστη.

«Η 17χρονη», λέει, «μου ζήτησε συγγνώμη».

Ο ίδιος θα υποστηρίξει πως γνώριζε και την 15χρονη, αλλά δεν είχε σεξουαλική επαφή μαζί της.

«Πάνε να με μπλέξουν. Δεν προωθώ κορίτσια. Μπορεί να πηγαίνω με γυναίκες, αλλά δεν πουλάω, δεν εκδίδω», είπε.

Αποκαλυπτική μαρτυρία του 54χρονου λίγο πριν την παράδοση στις Αρχές

Αποκλειστικά στο Live News και την Ρία Τσοχαντάρη η συνέντευξη που δόθηκε νύχτα Τετάρτης, λίγο μετά την εκπομπή Live News, αποκαλύπτει έναν κόσμο εξίσου σκοτεινό . Έναν κόσμο που προκαλεί αποστροφή, που νεαρά κορίτσια, ανήλικα, γίνονται άψυχες κούκλες για λίγα ευρώ, σπρωγμένες από την ανέχεια, την άγνοια, τα λάθος πρότυπα.

Η ώρα να μπει τελεία φτάνει. Ο άντρας που μίλησε πλάτη και ζήτησε να αλλοιωθεί η φωνή του θα συνεχίσει να μιλάει στην Ρία Τσοχαντάρη και αφού τα μικρόφωνα βγουν, με τα χέρια σταυρωμένα και το βλέμμα να χαμηλώνει θα επιμείνει στην αθωότητα του. Αυτή όμως μπορούν μόνο οι δικαστές να την αποφασίσουν. Οι οικείοι του, θα πει, ξέρουν.

Αμέσως μετά ακολούθησαν η παράδοση στις αστυνομικές αρχές και η μεταφορά στις δικαστικές αρχές για την κρίση της δικαιοσύνης με φόντο την δυσώδη υπόθεση.

Πηγή: Live News (mega)