Κύκλωμα μαστροπείας: Οτι πιέστηκε από το περιβάλλον της «Λορέλας» λέει τώρα η 17χρονη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημαθία Απόλλων Άρης Σέρρες σύλληψη Ηράκλειο ξυλοδαρμός ληστεία

Ελεγε στους πελάτες ότι είναι 20 χρονών

Το εύκολο χρήμα και η δήθεν μεγάλη ζωή ήταν οι λόγοι που ανήλικα κορίτσια μπλέχθηκαν στο κύκλωμα μαστροπείας που αποκαλύφθηκε στον Κολωνό.

«Δεν με έμπλεξε η 33χρονη κατηγορούμενη, είναι αθώα η κοπέλα». Αυτά είπε η 17χρονη κοπέλα, η οποία είναι ένα από τα ανήλικα κορίτσια που έζησε στον κυκεώνα του αδιανόητου κυκλώματος, προσπαθεί να ανατρέψει όσα έχουν ανακαλύψει οι αστυνομικές αρχές και να βγάλει από το κάδρο τους συλληφθέντες.




Η αποκαλυπτική μαρτυρία 17χρονης

Στο Live News μίλησε αποκλειστικά μία 17χρονη σήμερα κοπέλα. Όσα είπε στην Ρία Τσόχαντάρη σοκάρουν με την σκληρότητα τους, αποτυπώνουν όμως μία πραγματικότητα.

«Είχα ξεκινήσει πιο πριν από την Λορέλα και έκανα κάποια ραντεβού. Είχα προτείνει και σε κάποιες φίλες μου, τους είχα προτείνει να έρθουν μαζί μου να βγάλουν λεφτά. Στις μικρές ηλικίες θέλουν το εύκολο χρήμα», είπε.

Το χρήμα θα πει πως ήταν η παγίδα που την τράβηξε σαν μαγνήτης. Τα ραντεβού κλείνονταν εύκολα, δυστυχώς, μέσω διαδικτύου και οι πελάτες πρόθυμοι να πιστέψουν το ψέμα πως ήταν 20χρονη.

Ο κύκλος της εκμετάλλευσης του ανήλικου κοριτσιού σταθερός.

«Έβλεπα χρήμα, κλαμπ, κοπέλες με λεφτά κι έλεγα ας το κάνω αυτό. Μου έστειλαν στο Instagram και πηγαίναμε στα χοτέλ ή στα σπίτια. Τους έλεγα ότι είμαι 20 χρονών».

Ο κύκλος των κοριτσιών μεγάλωνε, η ανήλικη θα πάρει και πάλι πάνω της την κατηγορία πως ώθησε άλλη ανήλικη στο αδιανόητο κύκλωμα.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ μετά τις συλλήψεις για την υπόθεση (ΦΩΤΟ)

«Όλες κοιτάνε να βγάλουν λεφτά, ιδίως σε μικρές ηλικίες. Δεν είναι απαραίτητο να τις μπλέξει κάποιος. Εάν δει μία 15χρονη λεφτά και μπλέκει και μετά άθελά της μπλέκει και άλλες κοπέλες».

Εκείνο που προκαλεί έκπληξη, ωστόσο, είναι πως λίγο μετά τη συνέντευξή της η 17χρονη αποκάλυψε πως πιέστηκε από το περιβάλλον της 33χρονης να την βγάλει από το κάδρο των ερευνών με τις δηλώσεις της.

Αδιανόητη μαρτυρία πατέρα που συνόδευε την κόρη του χωρίς να ξέρει

Ήταν όπως φαίνεται όλα τόσο όμορφα φτιαγμένα που, άκουσον άκουσον, πατέρας ανήλικης έφτασε στο σημείο να την συνοδεύει στα αμαρτωλά ραντεβού χωρίς ποτέ να καταλάβει τι συνέβαινε.

Η συλληφθείσα, που σήμερα βρέθηκε στον ανακριτή, παρουσιαζόταν ως αισθητικός, δεχόταν ανήλικες στο σπίτι της, με πρόσχημα ότι θα εκπαίδευε τα κορίτσια στο να φτιάχνουν βλεφαρίδες. Ο πατέρας 18χρονης, θύματος του κυκλώματος, πήγαινε μόνος του την ανήλικη τότε κόρη του στο σπίτι της συλληφθείσας, ανυποψίαστος για το τι πραγματικά συνέβαινε.

«Μας παραμύθιασε. Εμένα με παραμύθιασε. Έκανα 2-3 εφόδους μέσα στο σπίτι να δω τι γίνεται. Δεν είδα τίποτα περίεργο. Ένα παιδάκι είχε», ανέφερε ο πατέρας της ανήλικης.

Οι Αρχές περιμένουν να μιλήσει το κινητό της 15χρονης που ελέγχεται εξονυχιστικά, για να οδηγήσει τις αρχές στους εγκέφαλους. Όσο για τους άντρες που εκμεταλλεύτηκαν τις ανήλικες, για άτομα που θεωρούνταν ευυπόληπτοι πολίτες, θα μιλήσουν δικηγόροι που κάνουν λόγο για ένα παράλληλο κύκλωμα με αυτό της 12χρόνης μικρούλας του Κολωνού.

Πηγή: Live News (mega)