Λούτσα: Εντοπίστηκε και δεύτερο κρησφύγετο των νεκρών – Τέσσερις ήταν οι εκτελεστές

Λούτσα έγκλημα

Επεσαν περισσότεροι από 60 πυροβολισμοί

Ενα δεύτερο airbnb, το οποίο χρησιμοποιούσαν σαν κρησφύγετο οι έξι νεκροί πριν μεταβούν στη Λούτσα, εντόπισαν στο Παλαίο Φάληρο οι αρχές.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό από τη βαλλιστική έρευνα, για την εκτέλεση των έξι στη Λούτσα χρησιμοποιήθηκαν τέσσερα 9άρια πιστόλια, γεγονός που σημαίνει πως οι δολοφόνοι ήταν τέσσερις, ενώ έπεσαν πάνω από 60 πυροβολισμοί.

Δείτε επίσης: Λούτσα: Αυτοί είναι οι έξι που έπεσαν νεκροί – Οι φωτογραφίες και τα ονόματα που δημοσίευσαν οι Τούρκοι

Την ίδια ώρα, ο Τούρκος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κρατείται, καθώς φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία για την εμπλοκή του στη δολοφονία, ενώ παράλληλα εξετάζεται το σενάριο οι εκτελεστές να έχουν διαφύγει από τη χώρα.

Με τη δολοφονία των έξι στη Λούτσα ασχολείται σήμερα ο τουρκικός Τύπος δημοσιεύοντας τα ονόματα των έξι νεκρών.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: "Βουτιά" θανάτου από τον 5ο όροφο για γυναίκα που έκοψε τις φλέβες της

Η Milliyet μάλιστα δημοσιεύει φωτογραφίες των έξι ανδρών που γαζώθηκαν στη Λούτσα προτού διαφύγουν στο εξωτερικό.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς. Επίσης και κάποια άτομα που φέρονται συνεργάτες του αρχηγού της συμμορίας Μπαρίς Μπογιούν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς φέρεται να διέφυγε, πριν από μερικούς μήνες, από καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον Ογουζχάν Χ. και κατέφυγε στο δάσος στην περιοχή Τσεκμέκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Πηγή φωτό: Eurokinissi