«Με πυροβόλησαν χωρίς να φταίω», λέει ο ταξιτζής που δέχθηκε επίθεση στη Συγγρού

ηθοποιός ταξί κορονοϊός

Χρειάζεται αποκατάσταση μηνών η ζημιά στο πόδι του

Τρομακτικές στιγμές έζησε ένας ταξιτζής στη λεωφόρο Συγγρού, όταν τον πυροβόλησαν δύο άγνωστοι έξω από νυχτερινό κέντρο.

Ο οδηγός ταξί, μιλώντας στο Star δηλώνει άγνοια σε ερώτηση για το ποιοι μπορεί να είναι οι λόγοι που οι δράστες του επιτέθηκαν με αυτό τον τρόπο.

«Βλέπω μια μηχανή έρχεται. Μπαμ, μπαμ και με πυροβολάει. Πέφτω κάτω… Πάγωσα τελείως. Μου έχει κάνει ζημιά στο πόδι. Έχω φάει μία σφαίρα στο μηρό. Μου έχει σπάσει το κόκκαλο και πρέπει να κάνω χειρουργείο. Θέλει αποκατάσταση δύο – τρεις μήνες» περιέγραψε ο οδηγός ταξί.

Και συμπλήρωσε:

«Έγινε μία φασαρία κάποια στιγμή εκεί πέρα. Απ’ έξω είχαν μαζευτεί. Κάποιοι έπαιζαν ξύλο, δεν κατάλαβα τι και πώς. Εγώ πήρα μια δουλειά, έφυγα. Πήγα την κούρσα μου και ξαναγύρισα. Με πυροβόλησαν χωρίς να φταίω. Μπήκαν κάποιοι άλλοι στη μέση και με μπέρδεψαν με κάποιον άλλον;».

Διαβάστε επίσης  Τα σενάρια για το επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο με ένα νεκρό και δυο τραυματίες 

Δείτε επίσης: Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πυροβόλησαν από λάθος τον ταξιτζή στη Συγγρού

Να σημειωθεί πως οι αρχές εικάζουν πως το αιματηρό σκηνικό με κεντρικό πρόσωπο τον 30χρονο οδηγό ταξί στη Λεωφόρο Συγγρού ενδέχεται να «στήθηκε λάθος», καθώς από τα στοιχεία το πρώτο συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι οι δράστες πυροβόλησαν λάθος στόχο.

Την λύση του μυστηρίου έχουν αναλάβει οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, οι οποίοι έχουν βάλει στο μικροσκόπιο κάμερες της περιοχής για να αποκωδικοποιήσουν το δρομολόγιο των δραστών και να δουν ποια διαδρομή ακολούθησε το μηχανάκι.