Μεσολόγγι: Η αδερφή του Μπάμπη αποκάλυψε τα κέρδη του από τα κρυπτονομίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεσολόγγι 31χρονος Μπάμπης

Συνεχίζονται οι έρευνες για το άγριο έγκλημα

Στην εκπομπή “Live News” με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA μίλησε η αδερφή του Μπάμπη, η οποία αναφέρθηκε στα κέρδη του 31χρονου από τα κρυπτονομίσματα.

«Θα νομίζουν ότι σαν οικογένεια βγάζουμε τρελά λεφτά. 130 ευρώ ήταν τα κέρδη για τον Δεκέμβρη από τα κρυπτονομίσματα», είπε η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου, που έκανε διευκρινίσεις σχετικά με τη συσκευή εξόρυξης που βρέθηκε στο σπίτι του δολοφονηθέντος στο Μεσολόγγι.

Δείτε επίσης: Μεσολόγγι: “Ο Μπάμπης είχε άγχος αν θα του επέστρεφε ο κρεοπώλης τα λεφτά” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συγκεκριμένη συσκευή είναι εξαιρετικά ενεργοβόρα, ενώ ο πρόεδρος του Internet Now! Νίκος Βασιλάκος ανέφερε στο Mega ότι η συσκευή αυτή μπορεί να αποφέρει αξιόλογα κέρδη. «Τα συγκεκριμένα μηχανήματα είναι λίγο μανία, είναι σαν τζόγος. Όταν ζητήσεις να τα αγοράσεις ο πωλητής σου λέει “όχι, πρέπει να περιμένει δύο μήνες”. Ο πωλητής σου εγγυάται απόδοση, ότι θα βγάζεις από 2.000 έως 4.000 ευρώ τον μήνα», είπε.




«Το θέμα είναι να βρεθεί αν υπάρχει κάποιος συνεργός»

Η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου, Χριστίνα διευκρίνισε ότι αδερφός της είχε δείξει στη μητέρα τους το Δεκέμβριο ότι είχαν μπει στον λογαριασμό του 130 ευρώ, γιατί είχε άλλη κάρτα γι’ αυτό το μηχάνημα.

Το ζήτημα, ανέφερε, είναι να μιλήσει ο 50χρονος κατηγορούμενος και να διευκρινιστεί εάν υπήρξαν συνεργοί στη δολοφονία του αδερφού της. «Το θέμα είναι να βρεθεί εάν υπάρχει κάποιος συνεργός, τι έκανε αυτός, να ομολογήσει. Εάν είχε κάποιο μηχάνημα που του προσέφερε 100 και 200 ευρώ τον μήνα, δεν είναι αυτό το ζουμί της υπόθεσης. Το θέμα είναι να μιλήσει αυτός ο άνθρωπος και όσοι άλλοι γνωρίζουν», είπε.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: "Τα παιδιά μας είναι αθώα, δεν έχουν κάνει τίποτα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η οικογένεια αναμένει από την ιατροδικαστική έκθεση απαντήσεις για το εάν σύρθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος, εάν βρέθηκε άλλο DNA από ανθρώπους. «Από εκεί και πέρα, εάν κάποιος γνωρίζει, αυτό θα βρεθεί μέσω της άρσης απορρήτου, από τα μηνύματα που έχουν σβηστεί», πρόσθεσε.




«Εικασίες κάνουμε, αλλά τώρα να το έχει οργανώσει τόσο καλά κι αν ισχύει αυτό που είπε ο συγκρατούμενός του, ότι “δεν θα τον βρείτε ποτέ”», ανέφερε η Χριστίνα Κούτσικου, υποστηρίζοντας ότι το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο αδερφός της ήταν ορατό εάν κάποιος περνούσε με αυτοκίνητο. «Εάν δεν έχει μεταφερθεί και ήταν εκεί, ήταν το σημείο που δεν πέρασε ποτέ κανένας. Εάν πέρναγε από τον δρόμο που είχε δίπλα τον έβλεπες τον αδερφό μου».

Η ίδια έκανε έκκληση στα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους να τραβήξουν με διακριτικότητα πλάνα από την κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου, που θα γίνει αύριο Σάββατο (27.01.2024) στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου.