Μεσολόγγι: Ο κρεοπώλης είπε σε συγκρατούμενο ότι ο Μπάμπης είναι νεκρός και δεν θα τον βρούνε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεσολόγγι εξαφάνιση

Ρωτούσε πως είναι μέσα στον Κορυδαλλό

Οσα του εξομολογήθηκε και όσα τον ρώτησε μέσα στα κρατητήρια ο κρεοπώλης που βρίσκεται στο στόχαστρο των αρχών για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, κατέθεσε οικειοθελώς ένας Ρομά.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κρεοπώλης παραμιλούσε στον ύπνο του κι έλεγε «τι έκανες ρε μ@@». Αυτό του φάνηκε πολύ περίεργο και γι’ αυτό αποφάσισε να τον ρωτήσει γιατί τον έχουν στα κρατητήρια. Ο κρεοπώλης του απάντησε πως τον έχουν μέσα για το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του, ενώ είπε ότι πάνε να τον μπλέξουν και με την εξαφάνιση του 31χρονου.




«Του είπα ψέματα ότι έχω σκοτώσει άνθρωπο και ότι έχω κάνει φυλακή και άρχισε να μου κάνει διάφορες ερωτήσεις. Με ρωτούσε αν με είχε δει κανένας, αν το είπα εγώ στην Αστυνομία, γιατί το είπα και πώς είναι μέσα στον Κορυδαλλό», είπε ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη.

Διαβάστε επίσης  Συναγερμός για την εξαφάνιση 51χρονου στην Καρδίτσα

Δείτε επίσης: Μεσολόγγι: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη – Μήνυση από την οικογένειά του

Στη συνέχεια εκείνος, όπως είπε, θέλησε να τον «ψαρέψει» για την υπόθεση του Μπάμπη και ο κρεοπώλης του είπε: «Το παιδί είναι νεκρό, δε θα το βρούνε». «Μου έλεγε συνεχώς ”έμπλεξα”, ήταν ανήσυχος και αναστατωμένος. Τον ρωτούσα για το βράδυ που άφησε το παιδί και έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Μου είχε πει τρία διαφορετικά πράγματα για το πού τον άφησε», πρόσθεσε ο συγκρατούμενος του κρεοπώλη.

Να σημειωθεί πως η κατάθεσή του αξιολογείται από την Αστυνομία και εξετάζεται με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες.

Πηγή: protothema.gr