Μεσσηνία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 65χρονου 

Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 64χρονου στην περιοχή του Ταϋγέτου, στην πλευρά της Δυτικής Μάνης, που δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής απ’ την περασμένη Πέμπτη.

Από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής βρέθηκε το αγροτικό όχημα του 64χρονου, στο δρόμο Εξωχωρίου – Δάσος Βασιλικής, το οποίο ήταν «ανοιχτό» αλλά δεν βρέθηκαν τα κλειδιά.

Τόσο το Σάββατο όσο και χθες Κυριακή, στις προσπάθειες εντοπισμού συμμετείχαν ομάδες της ΕΜΑΚ με ειδικό εκπαιδευμένο σκύλο καθώς και με χρήση drone, επιχείρησαν έρευνες σε σπήλαια και χαράδρες, της ευρύτερης περιοχής του Ταϋγέτου, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάτι που να ανήκει στον αγνοούμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος είχε αφήσει σημείωσε στο οποίο ζητούσε να μη τον αναζητήσουν, ενώ δεν λίγοι αυτοί που συνδέουν την εξαφάνιση του, με την υπόθεση του Καθηγητή Λιαντίνη, ο οποίος είχε εξαφανισθεί στον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου το 1998 και βρέθηκαν τα οστά του 7 χρόνια αργότερα το 2005 σε σπήλαιο κοντά στην κορυφή του βουνού.

Οι έρευνες συνεχίζονται από πυροσβέστες της Π.Υ. Καλαμάτας με τη συνδρομή εθελοντικών ομάδων , όπως της ομάδας «ΓΑΙΑ» που γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή.

Διαβάστε επίσης  Silver Alert: Νοσηλευτής στο ΑΧΕΠΑ αναγνώρισε τον 50χρονο αναζητούμενο

Θα συνεχιστούν δε, για όσο κρίνει σκόπιμο η Αστυνομία, ενώ αρκετοί εκφράζουν την ελπίδα ότι ο 64χρονος είναι ζωντανός, καθώς ως έμπειρος ορειβάτης και σπηλαιολόγος, γνωρίζει καλά τόσο την περιοχή όσο και τη διαβίωση κάτω υπ’ αυτές τις συνθήκες.