Μοσχάτο: Απολογείται σήμερα (19/1) για το έγκλημα η 47χρονη

Ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθεί θα βρεθεί σήμερα (19/1) η 47χρονη που ομολόγησε τη συμμετοχή της στο έγκλημα στο Μοσχάτο.

Υπενθυμίζεται ότι της απαγγέλθηκε κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Η 47χρονη, έφτασε χθες (18/01) στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνοδεία αστυνομικών, έχοντας συλληφθεί για τον απαγχονισμό 50χρονου άντρα στο Μοσχάτο.

Η γραμμή της κατηγορούμενης σύμφωνα με πληροφορίες είναι πως το θύμα της χρώσταγε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Διαβάστε επίσης: Μοσχάτο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 50χρονου

Στο μεταξύ, φύλλο και φτερό κάνει η ΕΛΑΣ τις τελευταίες υποθέσεις που είχε χειριστεί ο 50χρονος ασφαλιστικός σύμβουλος από το Μοσχάτο ο οποίος εχτές το απόγευμα βρήκε τραγικό θάνατο δια απαγχονισμού και αυτό διότι αν αποδειχθούν τα λεγόμενα της κατηγορούμενης πως της χρώσταγε μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο της έλεγε πως δεν μπορεί να της το επιστρέψει, πιθανόν να βρεθούν και άλλοι πολίτες στους οποίους χρώσταγε χρήματα.

Διαβάστε επίσης  Ηλεία: Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια - Συγγενείς της 11χρονης πήγαν να λιντσάρουν τον 37χρονο

Η κατηγορούμενη από την πρώτη στιγμή κατέθεσε στους αστυνομικούς πως το θύμα δεν τις επέστρεφε τα χρήματα που της όφειλε και για τον λόγο αυτό πήγε εχτές στο σπίτι του.

Μάλιστα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην κατάθεση της είπε πως ο 50χρονος της έλεγε πως είναι απελπισμένος και πως θα δώσει τέλος στη ζωή του.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi