Μοσχάτο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 50χρονου

Σε αναμονή και για τις τοξικολογικές

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 50χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Συγκεκριμένα, ως ακριβή αίτια του θανάτου του 50χρονου στο Μοσχάτο, η ιατροδικαστικής εξέταση έδειξε απαγχονισμό, ενώ ο άνδρας έφερε και 10 σπασμένα πλευρά.

Η 47χρονη έχει υποστηρίξει πως ο 50χρονος ο ίδιος αυτοκτόνησε διά απαγχονισμού με ζώνη. Ωστόσο προκύπτει το ερώτημα του πως κατάφερε να σηκωθεί, να δέσει τη ζώνη και να αυτοκτονήσει, αφού είχε πολλαπλά χτυπήματα και κατάγματα.

Συγκεκριμένα, επειδή χρωστούσε πολλά λεφτά (και στην 47χρονη), λίγες μέρες πριν άνθρωποι στους οποίους χρωστούσε τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Διαβάστε επίσης: Μοσχάτο: Η 47χρονη είχε καταγγείλει τον 50χρονο στην αστυνομία δύο μέρες πριν το έγκλημα

Είχε περίπου 10 κατάγματα και στα πλευρά, αριστερά και δεξιά, 4 εκχυμώσεις σε κεφάλι και μύτη, μια εκχύμωση στον βραχίονα (που δείχνει στάση άμυνας). Είχε επίσης χτυπήματα κάτω από τον ώμο, τα οποία δείχνουν πως ήταν μέχρι και 15 ημερών.

Ένα άλλο στοιχείο που προκαλεί ερωτήματα, είναι πως ο 50χρονος δε βρέθηκε πλήρως αιωρούμενος, αλλά το ένα του πόδι φαίνεται πως ακουμπούσε σχεδόν στο έδαφος.

Διαβάστε επίσης  Εγκλημα στη Βόρεια Ηπειρο: "Τους σκότωσε κάποιος που πήγε να τους κλέψει"

Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις

Σημαντική τροπή στην υπόθεση θα δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Κι αυτό γιατί σε βίντεο που υπάρχει και δείχνει το τι γινόταν στο σαλόνι του σπιτιού εκείνες τις τραγικές στιγμές, ο 50χρονος φαίνεται να ήταν σε άσχημη κατάσταση και ανήμπορος.

Ερευνάται λοιπόν το εάν αυτό οφείλεται στα χτυπήματα, ή αν είχε κάνει χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Τι υποστηρίζει η δικηγόρος της 47χρονης

Η δικηγόρος της 47χρονης μιλώντας στην ΕΡΤ, η 47χρονη (η οποία διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση του 50χρονου στο Μοσχάτο) προσπάθησε να αποτρέψει το θάνατό του, ο οποίος (σύμφωνα με την ίδια) οφείλεται σε αυτοκτονία.

Διαβάστε επίσης: Μοσχάτο: «Της έφαγε λεφτά που μάζευε μια ζωή» υποστηρίζει η μητέρα της 47χρονης

Μάλιστα όπως είπε, το βίντεο που υπάρχει και δείχνει το τι έχει γίνει μέσα στο σαλόνι του σπιτιού, δικαιώνει την κατηγορούμενη και αποδεικνύει πως προσπάθησε να τον αποτρέψει. Τόνισε πως αυτό είναι άλλο βίντεο από αυτό στο οποίο ακούγεται να λέει «θα σε σκοτώσω».

Η συνήγορος της 47χρονης δεν επιβεβαιώνει πως η γυναίκα έσπρωξε την καρέκλα για να κρεμαστεί ο 50χρονος. Σχετικά με το ποσό το οποίο της χρωστούσε, είπε πως είναι 200.000 ευρώ.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Πηγή: newsit.gr